Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Simona Halep, în topul celor mai influente persoane din Europa. O singură tenismenă mai prinde clasamentul

Tenis Publicat pe 19 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19307594/1/halep2.jpg

Simona Halep (28 de ani; locul 2 WTA) a fost inclusă de Forbes în topul celor mai influente persoane sub 30 de ani din Europa. În clasament au fost incluşi 30 de sportivi, iar din tenis, în afara Simonei, mai apare doar Elina Svitolina (Ucraina; 25 de ani; 5 WTA).

Descrierea făcută româncei:

Halep a câştigat primul Grand Slam la Roland Garros 2018 şi a continuat cu un titlu la Wimbledon in 2019. A fost pe primul loc în clasament de două ori între 2017 şi 2019 şi este una dintre cele mai apreciate nume din tenis. De asemenea, a arătat un interes vast în domeniul imobiliarelor, evidenţiat de investiţia făcută într-un hotel din Poiana Braşov, una dintre cele mai populare staţiuni de schi din România”.

Circuitul WTA a luat pauză din cauza Covid-19, iar Simona Halep nu evoluează în această perioadă. Ultima competiţie la care a luat startul jucătoarea noastră a fost cea de la Dubai, pe care a câştigat-o. Următorul turneu la care ar putea să ia startul este cel de la Madrid.

 

 

 


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele