Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

VIDEO | Simona Halep - Irina Begu 6-3, 6-4, în turul al doilea de la Roland Garros

Tenis Publicat pe 30 sep 2020
mail-share icon Email

 
Simona Halep s-a calificat în turul III la Roland-Garros, după o victorie în două seturi cu Irina Begu, scor 6-3, 6-4. Partida a durat în total o oră şi 24 de minute.
 
Halep (2 WTA), favorita numărul 1 a turneului de mare şlem din capitala Franţei a făcut un joc solid şi nu a cedat întietatea decât în foarte puţine momente. Setul secund s-a decis din start, când Simona a avut 3-0 în faţa Irinei, care nu a surmontat handicapul până la final.
 
Begu a început mai bine în setul secund, dar pe final forma mai bună a lui Halep şi-a spus cuvântul. Ea a făcut break la 5-4 şi a servit perfect pentru victorie.
 
-------------------------------------------------------------------
 
6-4: MECI HALEP! Simona închide partida cu cu un game câştigat la 30.
 
5-4: Simona Halep face break şi serveşte pentru meci.
 
4-4: Simona Halep face game-ul la 0!
 
3-4: Irina Begu îşi face serviciul.
 
3-3: Game solid reuşit de Halep, câştigat la 15.
 
2-3: Irina Begu revine la conducere, după ce îşi face servicul.
 
2-2: Begu nu cedează şi face re-break.
 
2-1: Break Halep, după un game extrem de disputat.
 
1-1: Simona Halep nu greşeşte pe propriul serviciu.
 
0-1: Irina Begu începe perfect actul secund.
------------------------------------
 
6-3: Simona Halep îşi adjudecă primul set, după 38 de minute!
 
5-3: Halep revine şi recuperează break-ul. Urmează să servească pentru set.
 
4-3: Irina Begu reuşeşte break-ul şi serveşte pentru a egala.
 
4-2: Ambele jucătoare îşi fac seriviciul.
 
3-1: Primul game al Irinei, după ce a salvat două mingi de break.
 
3-0: Simona Halep are un start lansat de partidă. Deocamdată Irina Begu nu are reacţie
 
--------------------------------------------------
Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, va evolua, miercuri, cu Irina Begu, locul 73 WTA, în turul al doilea al turneului de la Roland Garros.
 
Duelul româncelor este al treilea meci de pe arena Suzanne Lenglen, după doua partide de simplu masculin, Stan Wawrinka - Dominik Koepfer, care începe la 12.00, şi Jack Sock - Dominic Thiem. Partida Halep - Begu nu va începe mai devreme de ora 17:00.
 
Halep conduce cu scorul de 7-0 în întâlnirile directe cu Begu.
 
Învingătoarea din acest meci va evolua în turul al treilea cu câştigătoarea dintre americancele Bernarda Pera, locul 62 WTA, şi Amanda Anisimova, locul 29 WTA şi cap de serie numărul 25.
 
Tot miercuri sunt programate următoarele meciuri de dublu ale jucătoarelor române:
 
Ana Bogdan/Rebecca Peterson (România/Suedia) - Marie Bouzkova/Arantxa Rus (Cehia/Olanda) - al doilea meci de pe terenul 3;
 
Laura Ioana Paar/Julia Wachaczyk (România/Germania) - Viktoria Kuzmova/Kristyna Pliskova (Slovacia/Cehia), cap de serie numărul 13 - primul meci de pe terenul 10;
 
Andreea Mitu/ Patricia Ţig - Madison Brengle/Iana Sizikova (SUA/Rusia) - al doilea meci de pe terenul 10;
 
Sorana Cîrstea/Sara Sorribes Tormo (România/Spania) - Alison Riske/Ajla Tomljanovic (SUA/Australia) - al cincilea meci de pe terenul 10;
 
Monica Niculescu/Misaki Doi (România/Japonia) - Irina Bara/Fanny Stollar (România/Ungaria) - al treilea meci de pe terenul 5.
 
Pe toate terenurile partidele încep la ora 12.00.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele