Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Simona Halep ratează Roland Garros: "Obiectivul e să fiu bine până la Olimpiadă"

Tenis Publicat pe 14 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20188592/1/halep-2.jpg


Simona Halep ratează Roland Garros 2021, după accidentarea la gamba stângă suferită în setul al doilea al meciului cu Angelique Kerber, de la Roma. La revenirea în ţară, constănţeanca a anunţat că are nevoie de cel puţin trei săptămâni de pauză şi că obiectivul ei e refacerea la timp pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
 
"Am o ruptură la gambă, profundă, destul de profundă. Va trebui să fac repaus destul de mare. După ce se retrage hematomul, trebuie să mai fac o investigaţie, să-mi spună exact. Trei, patru, cinci săptămâni, cam aşa o să stau. 
 
Este destul de grav, nu mă aşteptam, bineînţeles, dar o iau ca atare şi merg înainte, n-am ce să fac. Stăteam la retur, am făcut o mică săritură şi apoi am simţit o durere foarte mare.  Mereu mă recuperez în ţară, am încredere în medicii pe care îi am şi e cel mai bine să fii acasă în momentele astea”, a spus Simona, care va rata, astfel, primul Grand Slam din 2010 încoace, după ce anul trecut nu a vrut să participe la US Open.
 
"Obiectivul e să fiu bine până la Olimpiadă. Sunt şanse mici să particip la Paris, e o dezamăgire foarte mare, dar mai am câţiva ani în faţă. Bine că s-a întâmplat acum, nu la 25 de ani. Sper să se mai întâmple peste 10 ani, dacă o să mai joc", a mai spus fostul lider mondial.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele