Ultima oră
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off

Simona Halep, relaxată după ce s-a vaccinat împotriva COVID! "Mă simt mai confortabil să călătoresc. De aceea am decis să joc la Miami"

Simona Halep Publicat de Andrei Ionascu pe 24 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20079171/1/halep.jpg

Simona Halep (locul 3 WTA) se pregăteşte pentru debutul în turneul de la Miami. Constănţeanca va juca şi la simplu, şi la dublu (alături de germanca Angelique Kerber). Halep va juca joi la Miami, în proba de simplu, întrucât beneficiază de un prim tur liber. Halep s-a declarat relaxată şi nu se mai gândeşte la pericolul reprezentat de COVID-19, după ce s-a vaccinat în România.

Simona Halep a decis pe ultima sută de metri să participe şi în proba de dublu a turneului de categorie WTA 1.000 de la Miami, cu premii totale de 3,2 milioane de dolari.

Vineri, Simona Halep şi Angelique Kerber vor înfrunta în primul tur principalele favorite ale competiţiei, belgianca Elise Mertens şi bielorusa Aryna Sabalenka. Programul exact va fi anunţat de către organizatori în această noapte.

La simplu, Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA) beneficiază de un prim tur liber. În runda a doua, constănţeanca o va întâlni pe franţuzoaica Caroline Garcia (51 WTA) sau pe Mihaela Buzărnescu (137 WTA). Meciul va fi programat joi seară.

În 2019, Simona Halep a ajuns în semifinale la Miami, la fel ca în 2015. În 2020, competiţia americană nu s-a disputat, pe fondul pandemiei de coronavirus.

"Pot să spun că sunt în siguranţă acum (după vaccinare). Dar mă protejez în continuare. Suntem în continuare în această ‘bulă’, ceea ce este obositor. Dar trebuie să respectăm regulile.

Sunt mai relaxată acum. Mă simt mai confortabil să călătoresc acum. De aceea am decis să vin la Miami. Acum câteva săptămâni, mi-a zis cineva că dacă nu am jucat la US Open, de ce joc la Miami? A trecut ceva timp din august, sunt într-o situaţie mai bună din punct de vedere mental, de aceea am ales să joc. Sunt mulţumită că mă aflu la Miami", a spus Simona Halep, într-un interviu pentru site-ul WTA.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele