Ultima oră
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Ocazie imensă irosită de Cristiano Ronaldo! Franţa - Germania, de la 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Ocazie imensă irosită de Cristiano Ronaldo! Franţa - Germania, de la 22:00
Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020 Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020
Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor” Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor”
VIDEO | Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine" VIDEO | Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine"
Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi! Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi!
Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO

Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc! Mesajul de felicitare din partea Nadiei Comăneci

Simona Halep Publicat de Andrei Ionascu pe joi, 19:02
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20240240/1/simona-halep-si-toni-iuruc.jpg

Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc, iar printre primele persoane care au felicitat-o este fosta mare gimnastă Nadia Comăneci, care a postat un mesaj pe pagina de Facebook.

Simona Halep (29 de ani) şi Toni Iuruc (42 de ani) formează un cuplu din 2019.

Nadia Comăneci, care este o bună prietenă a Simonei Halep, a postat un mesaj pe Facebook: “Felicitări, dragă Simona, cu ocazia logodnei”.

Simona Halep (locul 3 WTA) a declarat în repetate rânduri că vrea să îşi întemeieze o familie şi îşi doreşte copii.

Toni Iuruc (42 de ani) este un om de afaceri, milionar în euro. În 2008, i-a realizat campania electorală lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei. Ulterior, a fost implicat în mai multe tranzacţii imobiliare. Toni Iuruc a trecut deja prin două căsnicii, iar din prima are un copil.

mail-share icon Email
viewscnt

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele