Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Simona Halep s-a mai retras de la un turneu. Competiţia, importantă înaintea debutului la Roland Garros

Tenis Publicat pe 15 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20118446/1/halep-5.jpg

Problemele medicale cu care se confruntă Simona Halep au condus la o nouă retragere. Sportiva, locul 3 WTA, a spus pas şi turneului din Germania, de la Stuttgart, din pricina durerilor de la umărul drept.

Problema nu îi dă pace Simonei, potrivit Doartenis.ro, astfel că i-a anunţat pe organizatorii nemţi că nu poate onora cu prezenţa la competiţie. Halep nu a vrut să forţeze şi să rişte o accidentare şi mai gravă, care să o ţină departe de teren pentru o perioadă şi mai lungă.

Anterior, Simona Halep a anunţat că nu va putea participa la meciul de FED Cup. Se pare că pe lângă problema la umăr, numărul 3 WTA este dezamăgită şi de suprafaţa de joc. Aceasta speră să asiste măcar din tribune la confruntarea din weekend.

”Mi-ar plăcea să le susţin pe fete din tribune, dar nu ştiu dacă voi ajunge. Mi-ar fi plăcut să joc… Vreau să mă antrenez pe zgură cât se poate de mult pentru că urmează un sezon greu. Faptul că e pe hard acolo (n.r. – suprafaţa de la Cluj-Napoca) m-a împiedicat un pic, dar sper să joace bine fetele şi să câştige meciul. Sunt în stare să facă acest lucru”, a declarat numărul 3 WTA, citată de ProSport.

Pentru partida programată la Sala Polivalentă, din Cluj-Napoca, din 16 şi 17 Aprilie 2021, din play-off-ul Grupei Mondiale a "Billie Jean King Cup", echipa României va fi formată din Irina Bara, locul 132 WTA, Mihaela Buzărnescu, locul 136 WTA, Elena Gabriela Ruse, locul 166 WTA, şi Monica Niculescu, locul 174 WTA, Monica fiind şi căpitanul echipei României.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele