Ultima oră
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”

Simona Halep suferă că nu poate participa la Roland Garros. “Nu pot nici să mă antrenez. Nu sunt obişnuită să stau în mijlocul sezonului acasă”

Simona Halep Publicat de Andrei Ionascu pe 31 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20225773/2/profimedia-0561470112.jpg

Simona Halep (locul 3 WTA) se recuperează după accidentarea suferită în turneul pe zgură de la Roma şi, prin urmare, ratează participarea la Roland Garros. Constănţeanca a declarat că este o situaţie neobişnuită pentru ea, întrucât nici nu se poate antrena şi este nevoită să stea acasă la mijlocul sezonului.

Pe 12 mai, Simona Halep a fost nevoită să abandoneze în turul al doilea la Roma, la scorul de 6-1, 3-3, 0-30 cu germanca Angelique Kerber, după 57 de minute de joc, din cauza unei rupturi musculare.

Simona Halep (29 de ani) era una dintre favorite la Roland Garros, în condiţiile în care a câştigat turneul în 2018 şi a mai jucat două finale (2014, 2017).

Deşi n-a putut ajunge la Paris, Simona Halep vrea să joace la Wimbledon, turneu pe care l-a câştigat în 2019. Competiţia e programată în perioada 28 iunie – 11 iulie, la All England Club din Londra.

În acelaşi timp, Simona Halep nu ia în calcul să rateze participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, care vor avea loc în intervalul 23 iulie - 8 august.

"Sufăr puţin, toată lumea este la turnee, iar eu sunt acasă. Nu pot nici să mă antrenez pentru că accidentarea încă este la început. Va trebui să mai stau o perioadă fără tenis, fără alergare pentru că muşchiul încă nu s-a sudat, ca să spun aşa, şi este greuţ, pentru că nu sunt obişnuită să stau în mijlocul sezonului acasă şi să nu pot să fac nimic. Am acceptat acest lucru, am acceptat această accidentare şi sunt destul de pozitivă pentru că ştiu că dacă eşti pozitiv şi ai încredere, te poţi vindeca mai repede şi am început deja procesul vindecării. Eu tot timpul privesc partea bună a lucrurilor şi partea plină a paharului. Am timp să mă odihnesc, am timp să lucrez pe ceea ce mai trebuie să lucrez, puţină forţă în partea de sus a corpului, mental trebuie să mă odihnesc, emoţional şi privesc cu încredere spre obiectivele care au mai rămas anul acesta", a declarat Halep, într-un interviu acordat Eurosport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20225773/3/halep-accidentare.jpg

Sursa foto: profimediaimages.ro

 

mail-share icon Email
viewscnt

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele