Ultima oră
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

Simona Halep, un nou mesaj motivaţional pe social media. ”Dacă nu leşini, vomiţi sau mori, atunci continuă!"

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 25 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20480471/1/halep.jpg

Simona Halep se menţine pe locul 20 WTA, cu 2.576 de puncte, în clasamentul WTA publicat luni. Aceasta este cea mai slabă clasare pentru cea mai bună jucătoare de tenis din România la sfârşit de sezon din 2012, când a fost pe locul 37. Anul 2013 a fost ultimul, până în prezent, în care ea a fost în afara Top 10 WTA.

Halep a urcat de pe locul 22 WTA până pe locul 20 mondial săptămâna trecută, o ierarhie publicată cu întârziere de WTA, după încheierea Turneului Campioanelor.

Sportiva noastră nu pare afectată de acest aspect şi se întrebuinţează total la antrenamente. Ea a ţinut să posteze şi un mesaj motivaţional.

”Dacă nu leşini, vomiţi sau mori, atunci continuă!", a scris fostul lider WTA.

Ultimul turneu la care participă în 2021

Halep a confirmat participarea la turneul demonstrativ din Africa de Sud.

"E oficial! Sunt încântată să vă anunţ că voi participa la turneul #AfricaCaresTennis de la Johannesburg, Africa de Sud, în 18 şi 19 decembrie 2021, folosind tenisul ca un mijloc pentru a sprijini lupta împotriva violenţei pe bază de gen", a spus Halep, într-un mesaj postat pe reţelele de socializare.

La turneul Africa Cares vor mai fi prezente legende WTA, Venus Williams şi Martina Hingis.

Un alt participant va fi Khololwam Montsi, considerată o stea în ascensiune în Africa de Sud, dar în prezent pe locul 780 ATP.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele