Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Simona Halep va participa la Transylvania Open. Mesajul transmis

Tenis Publicat pe 11 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20425399/1/halep2.jpg

Simona Halep a anunţat că abia aşteaptă să vină la Transylvania Open, turneu de categorie WTA 250 care va avea loc la Cluj-Napoca.

Bună tuturor. Abia aştept să ne vedem la Cluj, la Transylania Open. Vă pup pe toţi”, este mesajul sportivei.

Partidele se vor juca între 23 şi 31 octombrie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Simona Halep, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 11, a fost învinsă, luni, cu scorul de 7-5, 6-4, de Aliaksandra Sasnovici din Belarus, locul 100 WTA, în turul al treilea al turneului de categorie WTA 1.000 de la Indian Wells. Aliaksandra Sasnovici a declarat, după ce a învins-o pe Simona Halep, că şi-a cumpărat bilete să plece acasă când a văzut ce adversară are de înfruntat.

Din punct de vedere al tenisului, anul 2021 a fost unul de coşmar pentru Simona Halep, care a ratat şi ultimul turneu important al sezonului. Condiţiile din panemie, într-o mică măsură, şi accidentarea de la Roma, din mai, au făcut-o pe campioana de la Roland Garros şi de la Wimbledon o jucătoare de pluton.

Din jocul ei exuberant, inteligent, de luptă au mai rămas puţine lucruri şi nu cele mai bune: nerăbdarea şi nervii. Lipsită de formă, uneori de inspiraţie, fără mobilitatea cu care a impresionat circuitul, fostul număr 1 mondial este pe o pantă sportivă descendentă şi, după ce a ieşit din Top 10 WTA, foarte probabil va părăsi şi Top 20.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele