Ultima oră
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul

Simona Halep visează la un nou titlu la Moscova. ”Am fost accidentată în acest sezon şi n-am jucat mult”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 19 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20435679/1/simona-halep-bianca-andreescu-turneul-wta-28-10-2019.jpg

Simona Halep, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 8, s-a calificat în turul al doilea al turneului de categorie WTA 500 Kremin Cup, după ce a învins-o, marţi, cu scorul de 6-1, 6-4, pe rusoaica Anastasia Potapova, locul 68 WTA.

La Palatul Gimnasticii Irina Viner-Usmanova din Moscova, cele două jucătoare au oferit un duel spectaculos al unghiurilor deschise, din care românca a ieşit triumfătoare.

La conferinţa de pe teren, Halep a declarat că nu se gândeşte la un nou titlu în capitala Rusiei, însă a declarat că suprafaţa de joc îi place foarte mult.

"A fost un meci dificil, am jucat şi în Australia în acest an şi a fost un meci disputat. Ştiu că e puternică şi poate lovi mingea tare. Nu e uşor să-i returnezi loviturile, dar am rămas încrezătoare până la final, iar serviciul m-a ajutat mult astăzi.

E greu să mă gândesc la titlu acum. Am fost accidentată în acest sezon şi n-am jucat mult. Orice e posibil, voi lupta pentru fiecare meci şi sper să pot juca cât mai multe aici. Îmi place Moscova, îmi place să joc aici, am amintiri plăcute aici din 2013"
, a declarat Halep, la finalul partidei.

Simona Halep va evolua săptămâna viitoare la Transylvania Open, cel mai important turneu de tenis găzduit de România. Competiţia din Sala Polivalentă din Cluj-Napoca se vede pe Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele