Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Simona Halep vrea să mai joace în acest an. "Sunt fericită, sunt liniştită şi mă bucur de tenis. Nu vreau să mă temperez din punct de vedere profesional"

Simona Halep Publicat de Andrei Ionascu pe 7 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20386766/1/halep-us-open.jpg

Simona Halep (locul 13 WTA) a revenit în România după parcursul de la US Open, unde a fost eliminată în faza optimilor de finală. Constănţeanca a precizat că vrea să mai joace în acest sezon, întrucât nu mai are probleme medicale.

Simona Halep a fost învinsă de către ucraineanca Elina Svitolina (locul 5 WTA), scor 6-3, 6-3, în optimile de finală la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului.

Halep plănuieşte să participe la Indian Wells, SUA, turneu programat în perioada 4-17 octombrie, de categorie WTA 1000.

În luna octombrie, Simona Halep ar putea să participe şi la noul turneu de la Cluj-Napoca, Transylvania Open, de categorie WTA 250, programat în perioada 25-31 octombrie.

“Este un an bun, cu evenimente plăcute, faptul că mi-am revenit, deşi nu prea credeam că o să mai joc anul acesta, este un semn bun, un lucru pozitiv. Faptul că pot să joc încă la un nivel foarte ridicat este un lucru pozitiv. Sunt fericită, sunt liniştită şi mă bucur de tenis. Tot ce vine de acum încolo este un bonus. Nu vreau să mă temperez din punct de vedere profesional, îmi doresc să mai joc încă câţiva ani la cel mai înalt nivel.

Fizic sunt bine, nu mai am nicio accidentare, am avut la Cincinnati o mică ruptură la muşchi la picior, dar nu a fost foarte gravă şi după câteva zile de pauză am putut să joc bandajată. Abia am ajuns, sunt foarte obosită după drumul acesta, voi avea câteva zile de pauză şi voi continua antrenamentele. Am zis că o voi lăsa mai moale în sensul că nu vreau să forţez acum după ce mi-am revenit, pentru că a fost o perioadă lungă în care nu am jucat şi corpul trebuie să se adapteze încet. Am vorbit cu domnul Ţiriac şi ce spune dânsul despre şase luni de pauză este pauză activă, adică să mă antrenez mult şi să şi joc meciuri, aşa că voi încerca să joc cât se poate de mult anul acesta ce a rămas şi să mă pregătesc mai mult decât înainte, pentru că şi vârsta, şi faptul că m-am accidentat… trebuie mai multă atenţie”, a spus Simona Halep, pe aeroportul Otopeni.

Simona Halep (29 de ani) a anunţat că se va căsători cu omul de afaceri Toni Iuruc (42 de ani) săptămâna viitoare.

mail-share icon Email
viewscnt

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele