Ultima oră
VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A
"Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor "Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”   Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”
Şumudică, din nou victorios în Turcia! Şumudică, din nou victorios în Turcia!
Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!” Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!”

Simona Radiş şi Mugurel Semciuc, cetăţeni de onoare ai municipiului Botoşani

JO 2020 Publicat de Daian Cutu pe 15 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20395035/1/rad.jpg

Canotorii Simona Radiş şi Mugurel Semciuc au fost desemnaţi cetăţeni de onoare ai municipiului Botoşani, evenimentul având loc în pădurea “Codrii de Aramă”, la începutul săptămânii.

“Cetăţeni de onoare ai Botoşaniului! În cadrul unui eveniment ce s-a desfăşurat în pădurea "Codrii de Aramă" - Lacul cu Nuferi din Ipoteşti, campioana Olimpică Simona Radiş şi vicecampionul Olimpic Mugurel Semciuc au fost desemnaţi cetăţeni de onoare ai municipiului Botoşani”, se arată pe pagina de Facebook a FR Canotaj.

La eveniment au fost prezenţi şi sportivii Viviana Bejinariu şi Vlad Aicoboae, care la rândul lor au primit diplome de excelenţă din partea Consiliului Judeţean.

Invitată de onoare a fost Elisabeta Lipă, Preşedintele Federaţiei Române de Canotaj, deja cetăţean de onoare al Botoşaniului.

Simona Radiş a devenit campioană olimpică la Tokyo, la proba de dublu vâsle feminin.

Mugurel Semciuc a dobândit medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo, la proba patru rame.

mail-share icon Email
viewscnt

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele