Ultima oră
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat

Simone Tempestini a câştigat Raliul Argeşului. Traseul a dat mari bătăi de cap piloţilor. Competiţia s-a putut urmări pe Look Sport

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 12 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20243098/2/tem.jpg

Simone Tempestini a ajuns la trei victorii consecutive în Campionatul Naţional de Raliuri. Pilotul celor de la Napoca Rally Academy a câştigat Raliul Argeşului, alături de copilotul Sergiu Itu. Competiţia s-a văzut în exclusivitate pe Look Sport.

La start s-au numărat peste 70 de echipaje, dar traseul extrem de complicat şi ploaia care a complicat aproape fiecare probă specială au dat mari bătăi de cap piloţilor şi astfel am avut un număr foarte mari de abandonuri. Victimă fiind şi Bogdan Marişca, principalul adversar al lui Tempestini. Experimentatul pilot a lovit un parapet în prima zi de concurs, maşina Ford fiind grav avariată.

Pe locul al doilea a terminat echipajul Sebastian şi Alexandru Barbu, pe un model Skoda Fabia Rally, la un ecart de 48 de secunde. Podiumul a fost completat de veteranul Dan Gîrtofan, alături de Tudor Mârza, la aproape trei minute.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20243098/3/clasament.png

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele