Ultima oră
JO 2020, Tir cu Arcul |  Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual JO 2020, Tir cu Arcul | Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual
România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab! România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab!
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală
JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo
Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România" Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România"

Simone Tempestini a câştigat Raliul Argeşului. Traseul a dat mari bătăi de cap piloţilor. Competiţia s-a putut urmări pe Look Sport

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 12 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20243098/2/tem.jpg

Simone Tempestini a ajuns la trei victorii consecutive în Campionatul Naţional de Raliuri. Pilotul celor de la Napoca Rally Academy a câştigat Raliul Argeşului, alături de copilotul Sergiu Itu. Competiţia s-a văzut în exclusivitate pe Look Sport.

La start s-au numărat peste 70 de echipaje, dar traseul extrem de complicat şi ploaia care a complicat aproape fiecare probă specială au dat mari bătăi de cap piloţilor şi astfel am avut un număr foarte mari de abandonuri. Victimă fiind şi Bogdan Marişca, principalul adversar al lui Tempestini. Experimentatul pilot a lovit un parapet în prima zi de concurs, maşina Ford fiind grav avariată.

Pe locul al doilea a terminat echipajul Sebastian şi Alexandru Barbu, pe un model Skoda Fabia Rally, la un ecart de 48 de secunde. Podiumul a fost completat de veteranul Dan Gîrtofan, alături de Tudor Mârza, la aproape trei minute.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20243098/3/clasament.png

 

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele