Ultima oră
S-a terminat binele pentru Tătăruşanu. Donnarumma s-a vindecat de Coronavirus şi ar putea reveni în poartă în acest weekend S-a terminat binele pentru Tătăruşanu. Donnarumma s-a vindecat de Coronavirus şi ar putea reveni în poartă în acest weekend
Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor” Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor”
Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă
„Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată „Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată
”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman ”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman
Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat" Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat"

Simone Tempestini, dezvăluiri din relaţia cu Ana Bogdan: "E un exemplu pentru mine"

Tenis Publicat pe 23 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19490146/1/ana-bogdan.jpg

Simone Tempestini şi Ana Bogdan formează de câteva luni un cuplu, iar pilotul de raliuri a vorbit la Look Sport LIVE despre relaţia cu jucătoarea de tenis de 27 de ani.

În vârstă de 26 de ani, Tempestini spune că perioada pandemiei le-a permis celor doi să petreacă mult timp împreună şi că sportiva din Sinaia reprezintă un exemplu pentru el din multe puncte de vedere.

"Suntem amândoi cu călătoritul, dar datorită situaţiei au fost puţine turnee de tenis la care să fie prezentă ea. Am fost şi eu la Praga, când a concurat. Până acum am avut posiblitatea să fim aproape tot timpul unul alături de celălalt.

Acum vom vedea. Ne place foarte mult să fim împreună, ne înţelegem bine şi pentru mine ea e un exemplu de performanţă şi de etică, faptul că o văd cât de mult munceşte mă face şi pe mine să fiu mai motivat.

S-a întâmplat cum se întâmplă de multe ori. Ne-am întâlnit într-un moment potrivit", a declarat Simone Tempestini la Look Sport LIVE.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele