Ultima oră
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua

Singurul jucător nevaccinat contra COVID-19, "interzis" la antrenamentele lui Reghecampf: "Mi-au spus să-mi caut echipă!"

CS Universitatea Craiova Publicat pe 16 ian 2022
mail-share icon Email
Bulgarul Antoni Ivanov (26 de ani), singurul jucător din lotul Universităţii Craiova nevaccinat împotriva COVID-19, nu mai e primit la antrenamentele primei echipe şi a fost anunţat că trebuie să-şi găsească alt club, dacă nu vrea să meargă la formaţia secundă a clubului din Bănie.
 
Reghecampf l-a anunţat pe mijlocaş, prin intermediul directorului sportiv Ovidiu Costeşin, că nu intră în planurile sale pentru partea a doua a sezonului, iar conducerea a mers chiar mai departe şi i-a blocat accesul la antrenamentele conduse de fostul soţ al Anamariei Prodan. Singurul nevaccinat din lotul şi aşa decimat de cazuri de COVID-19 şi accidentări, Ivanov mai are un an şi jumătate de contract şi nu se grăbeşte să plece:
 
"Eu n-am vorbit nici cu Reghecampf, nici cu Rotaru. Doar Ovidiu Costeşin m-a sunat şi mi-a zis că Reghecampf nu vrea să mă mai folosească şi că să-mi caut echipă. Eu mai am încă un an şi jumătate de contract. Nu mă gândesc să plec, doar fac ce trebuie să fac şi aştept. Dacă vine un club, ok, dacă nu vine, asta e.
 
Da, sunt singurul nevaccinat. Nu am vorbit cu niciun club, doar fac antrenamente. Eu mă antrenez separat. Nu o să mă mai vedeţi în echipă. Mi-au zis că nici nu trebuie să mai vin la antrenamente, că pot să mă antrenez singur sau cu echipa a doua", a spus bulgarul, pentru Fanatik.ro.
 
Ivanov, care a fost adus în 2019, de la Gaz Metan Mediaş, a jucat doar 243 de minute în acest sezon pentru echipa patronată de Mihai Rotaru.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri