Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Singurul român din Ligue 1, ca şi retrogradat în divizia a doua din ”Hexagon”. Duminică a câştigat primul meci după 13 înfrângeri la rând

Stranieri Publicat pe 18 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20123951/1/alex-dobre.jpg

Dijon este ca şi retrogradată în Ligue 2, acum fiind pe ultimul loc în prima divizie franceză, cu 18 puncte după 33 de partide. Ce-i drept, azi a reuşit prima victorie în campionat, după 13 eşecuri la rând. La Dijon joacă mijlocaşul român Mihai Dobre (22 de ani).

Duminică, formaţia românului a învins Nice, echipă pregătită de Adrian Ursea. Scorul a fost deschis de Chafik, în minutul 50, iar rezultatul final a fost stabilit de Benzia, minutul 77. Dobre nu a fost titular, dar a intrat pe teren în minutul 75.

În acest an, Dobre are 19 meciuri (486 de minute), 18 în prima ligă franceză şi unul în Cupa Franţei. Cu toate acestea, el nu s-a regăsit pe lista lui Adrian Mutu pentru EURO U21. Se pare că decizia ar fi fost luată din pricina unor neînţelegeri, culmea, dintre tatăl jucătorului şi Federaţia Română de Fotbal. Tatăl lui Dobre ar fi considerat peroana non-grata în cadrul forului.

Dobre are opt meciuri şi un gol pentru România U21. Ultimul datează din septembrie anul trecut, în chiar prima etapă a ultimelor preliminarii ale EURO, cu Danemarca, scor 1-2. A jucat 24 de minute.

Dobre s-a format în Anglia, la Bournemouth, unde a avut evoluţii bune chiar şi la echipa U21 a clubului. La nivel de seniori, a jucat la Bury, Rochdale, Yeovil Town, Wigan (toate din Anglia). La Dijon a ajuns în august 2020, pentru un milion de euro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele