Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Sistem special de vaccinare, pregătit de oficialii din Formula 1. ”Acest lucru oferă o oportunitate unică pentru a furniza o protecţie suplimentară”

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 1 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20028092/1/bag.jpg

Marele Premiul al Statului Bahrain va deschide noul sezon de Formula 1, pe data de 28 martie. Toată acţiunea din Marele Circ se va putea vedea în direct pe Look Sport.

Piloţii vor ajunge în Golf cu trei săptămâni mai devreme, pentru o sesiune de antrenamente oficială, care se va derula între 12-14 martie. În tot acest timp, organizatorii pregătesc o campanie voluntară de vaccinare în masă a piloţilor şi a staff-urilor.

"Marea majoritate a participanţilor vor fi prezenţi în Bahrain pentru o perioadă de trei săptămâni înaintea cursei. Acest lucru oferă o oportunitate unică pentru a furniza o protecţie suplimentară celor doresc să profite de această ocazie sub forma unei vaccinări cu Pfizer-BioNTech", este comunicatul emis de organizatori.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele