Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

Situaţia de la Dinamo, deplânsă inclusiv de către fanii FCSB! Gheorghe Mustaţă: “Nu vreau să retrogradeze”

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 25 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19928659/1/mustata.jpg

Dinamo este în pragul falimentului, în condiţiile în care spaniolul Pablo Cortacero n-a făcut infuzia de capital promisă. Jucătorii şi staff-ul sunt neplătiţi de mai multe luni, iar singurii bani pe care i-au primit au venit din partea suporterilor din Programul DDB. Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei FCSB, deplânge situaţia de la Dinamo şi nu vrea ca marea rivală a 'roş-albaştrilor' să retrogradeze.

Dinamo are două eşecuri consecutive în Liga 1 şi ocupă locul 11 în clasament, iar nemulţumirile în cadrul lotului se acutizează. Se anunţă un nou sezon în play-out pentru 'câinii roşii', sub ameninţarea retrogradării.

Deşi fanii au mai achitat o parte dintre datorii şi au renegociat contractele cu jucătorii, clubul are nevoie de peste un milion de euro pentru a obţine licenţa de Liga 1 pentru sezonul următor.

"Ce fac aceşti nemernici de la Dinamo te revoltă, ca şi cetăţean, nu ca suporter. Să nu uităm că şi noi puteam ajunge aşa dacă nu intervenea Gigi Becali. E de râs, dar mai mult de plâns modul în care-şi bat joc de jucători.

Nu e normal să spui că vii în România să salvezi un club şi să-l aduci în situaţia asta. Îmi pare bine când dinamoviştii pierd, dar în faţa noastră, nu a altora. Mă întreb ce păţea un român dacă făcea aşa ceva cu un club de prin Spania, Franţa sau Anglia.

Aşa se distruge tot în România, că lăsăm pe nişte nimeni din afară să ne ajute. Nu vreau să retrogradeze, sunt singurii care au mai rămas în Liga 1 ca să ne luptăm. Dacă ar fi avut un patron român, era alta situaţia. Dar ca român mă revoltă să văd că un spaniol îşi bate joc de un club de la noi din ţară", a spus Gheorghe Mustaţă la Radio Sport 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele