Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Situaţie complicată la Astra, după condamnarea patronului! Wuthrich: "Sunt două luni de întârziere a salariilor, patru luni pentru unii coechipieri"

Astra Giurgiu Publicat de Andrei Ionascu pe 23 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/20004853/1/rps9611.jpg

Preşedintele Astrei Giurgiu, Dani Coman, are mână liberă şi trebuie să rezolve toate problemele clubului, după condamnarea la închisoare a patronului Ioan Niculae. Mijlocaşul elveţian Sebastien Wuthrich a dezvăluit că unii jucători nu şi-au mai primit salariul de patru luni. În plus, fotbaliştii Astrei au primit asigurări că Ioan Niculae va ieşi repede din închisoare.

Recent, Ioan Niculae a fost condamnat la 5 ani de închisoare, pentru cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani.

Astra are două victorii consecutive în Liga 1 şi este la 7 puncte de zona locurilor de play-off.

Wuthrich este îngrijorat de situaţia de la echipă. Elveţianul Sebastien Wuthrich a ajuns la Giurgiu la începutul lunii octombrie 2020, când a semnat un contract valabil doi ani cu Astra.

"Conducătorii ne spun să nu ne facem griji. Ei spun chiar că Niculae va fi eliberat din închisoare peste trei sau patru luni, că nu este prima dată. Poate că ne spun asta pentru ca lucrurile sportive să meargă mai bine şi Astra să prindă play-off-ul. Nu stiu. Este adevărat că, privind la televizor sau în ziare, chiar şi fără a înţelege totul, pare serios.

Două luni de întârziere a salariilor după primele două luni. Am acţionat la FIFA, care a cerut clubului să mă plătească, ceea ce au făcut. Acum este la fel. Din nou două luni de întârziere a salariilor, în ceea ce mă priveşte, patru luni pentru unii coechipieri. Ni s-a spus că fiica lui Niculae va face ceea ce este necesar, clubul are termen până la 4 martie să o rezolve", a spus Sebastien Wuthrich, într-un interviu pentru publicaţia elveţiană Le Matin.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri