Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

Situaţie complicată pentru Arlauskis la CFR Cluj. Mara: "Nu va mai juca până în iarnă"

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 8 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20388010/1/arla.jpg

Portarul lituanian Giedrius Arlauskis (33 de ani) are şanse minime să mai rămână la CFR Cluj. Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR Cluj, a anunţat că Arlauskis n-a fost inclus pe lista jucătorilor eligibili pentru meciurile din Liga 1.

Giedrius Arlauskis e în prezent accidentat, dar a intrat în conflict cu conducerea CFR-ului, după demiterea antrenorului Marius Şumudică şi a preşedintelui Marian Copilu.

În startul sezonului 2021-2022, Arlauskis a fost om de bază pentru CFR Cluj, primind 15 goluri în 11 meciuri.

1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Arlauskis, care a câştigat 6 titluri în Liga 1.

“Arlauskis ne-a anunţat că este în Lituania, unde este în recuperare. Sâmbătă se va întoarce la Cluj. El nu este pe listă (n.a. – pentru Liga 1) pentru că e accidentat. Momentan nu va mai juca deloc. Doar se va antrena cu echipa mare. Lista poate fi modificată doar dacă aduci jucători noi. Până în iarnă, el nu va mai juca, nu poate fi trecut pe listă.

Patronul clubului a discutat cu el despre o despărţire, sunt discuţii. Se vor discuta problemele. Repet, el are o accidentare. Probabil că va rămâne la Cluj până în iarnă, nu ştim cât va dura accidentarea, de asta nu a fost trecut nici pe listă”, a spus Bogdan Mara la DigiSport.

Cristi Bălgrădean (33 de ani), Cristiano Figueiredo (30 de ani) şi Otto Hindrich (19 ani) sunt ceilalţi portari din lotul echipei CFR Cluj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele