Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină

Situaţie extrem de gravă la Dinamo. Motivul ireal pentru care a fost anulat ultimul antrenament

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 24 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19628140/1/contra-masca-dinamo.jpg

Cei de la Dinamo nu au putut disputa antrenamentul de marţi. Motivul este unul incredibil pentru un club din Casa Liga 1. La ora de start a pregătirii nu exista niciun medic.

Cosmin Contra a anulat antrenamentul şi a răbufnit: „Bă, ce facem, mă?”, conform celor de la gsp. De asemenea, ”câinii” nu au nici măcar un fizioterapeut care să se ocupe de fotbaliştii care au restanţe financiare de aproape patru luni.

În acest moment nu se ştie dacă antrenamentul de miercuri se va putea disputa, în contextul în care nu există până la această oră o variantă de înlocuire.

Contra a dar replica celor de la PCH

Fanii din Peluza 'Cătălin Hîldan' i-au criticat pe Cosmin Contra şi Cornel Ţălnar, acuzaţi că au garantat pentru investitorii spanioli. Antrenorul 'roş-albilor' a declarat că a crezut în acest proiect şi nu înţelege de ce suporterii dau vina pe el.

Fanii din PCH i-au cerut lui Contra să nu plece de la echipă şi să-şi asume faptul că a venit la Dinamo încrezător în soliditatea noului proiect.

Cosmin Contra a declarat că a vrut să-şi rezilieze contractul cu Dinamo, fiind nemulţumit de 'minciunile continue' ale lui Pablo Cortacero.

"Îmi asum partea mea de vină pentru că am crezut în acest proiect, în aceşti oameni. Mi-am dorit să cred lucrul ăsta, că vor să facă din Dinamo din nou un club mare. Îmi pare rău că suporterii dau vina pe mine. Dacă ei dorm mai bine dând vina pe mine, nu-i nicio problemă, eu pot să trăiesc şi cu acest lucru.

La început am crezut în acest proiect, de aia am şi venit. Credeam că am în spate nişte oameni care o să facă treburile aşa cum le fac eu. Din păcate, realitatea a fost foarte diferită şi am ajuns într-o situaţie în care clubul este atât la nivel de organizare, cât şi la nivel de rezultate, unde nu ar fi trebuit să fie", a spus Contra pentru as.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele