Ultima oră
Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan
Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului” Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului”
David Popovici, încă o medalie de aur la naţionalele de înot în bazin de 50 de metri David Popovici, încă o medalie de aur la naţionalele de înot în bazin de 50 de metri
Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor
”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă ”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă
Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca” Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca”

Situaţie incredibilă după un meci din Cupa României! Şoferul autocarului a plecat de la stadion fără fotbalişti

Cupa României Publicat de Andrei Ionascu pe 8 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/20387856/1/viitorul-pandurii.jpg

CSO Filiaşi, echipă din Liga 3, a reuşit o victorie neaşteptată cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu în turul 4 al Cupei României, scor 3-2, după ce gorjenii au avut 2-0 la pauză. La finalul partidei, şoferul autocarului echipei din Târgu Jiu a primit ordin să plece de la stadion fără jucători.

Golurile echipei din Filiaşi au fost marcate de Alex Fotescu (48’), Cosmin Calu (79’) şi Eduard Dina (90’ -penalty). Oaspeţii au punctat prin Gabriel Dodoi (24’) şi Răzvan Vulpe (28’).

Antrenorul formaţiei Viitorul Pandurii, Cristian Lupuţ, a fost foarte supărat la finalul întâlnirii. El a cerut conducerii să intervină şi să ia măsuri împotriva unora dintre jucători, care nu au dat randament.

După ce jucătorii de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu au rămas fără autocar, unii şi-au chemat prietenii de la Târgu Jiu, alţii au beneficiat de maşini împrumutate de oficialii grupării din Filiaşi, iar alţii s-au întors în oraş cu trenul, potrivit Oltenia TV.

În sezonul trecut, Viitorul Pandurii Târgu Jiu a ajuns până în semifinalele Cupei României, fiind eliminată de Universitatea Craiova, are avea să câştige trofeul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele