Ultima oră
La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova
FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 0-0, în meciul de deschidere FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 0-0, în meciul de deschidere
Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia
Acuzaţii dure ale lui Paul Pogba la adresa lui Jose Mourinho: ”Aceasta este diferenţa!” Acuzaţii dure ale lui Paul Pogba la adresa lui Jose Mourinho: ”Aceasta este diferenţa!”
Horia Mladinovici arbitrează primul meci din play-off-ul Ligii 1, ediţia 2020/2021
Horia Mladinovici arbitrează primul meci din play-off-ul Ligii 1, ediţia 2020/2021
EXCLUSIV | Un antrenor cu experienţă în Liga 1 se propune la Petrolul: ”Ar fi senzaţional pentru mine să merg acolo!” EXCLUSIV | Un antrenor cu experienţă în Liga 1 se propune la Petrolul: ”Ar fi senzaţional pentru mine să merg acolo!”

Situaţie incredibilă în cazul testelor antidoping făcute după meciul FCSB – Craiova. Balaj: “Dacă se termină play-off-ul, ce să fac?”

Liga I Publicat de Andrei Ionascu pe 7 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20104531/1/rps8004.jpg

Universitatea Craiova a cerut teste antidoping la meciul cu FCSB, scor 0-0, în etapa a 29-a din Liga 1. Agenţia Naţională Antidoping a efectuat şase teste, câte trei jucători de la fiecare echipă. Preşedintele ANAD, Cristi Balaj, a anunţat că analizarea probelor va fi întârziată de protocolul COVID-19, iar rezultatele ar putea fi disponibile abia către finalul play-off-ului Ligii 1.

Miron, Olaru şi Moruţan, de la FCSB, respectiv Vătăjelu, Nistor şi Marius Constantin, de la Universitatea Craiova, au fost jucătorii testaţi duminică.

Costul total al testării doping efectuată după meciul FCSB - Craiova se ridică la aproximativ 6.000 de euro, sumă care va fi acoperită de către clubul din Craiova, a anunţat Cristi Balaj.

“WADA a cerut laboratoarelor să păstreze problemele două săptămâni şi să nu se atingă de ele. După aceste două săptămâni se analizează probele, iar la urină durează între două şi trei săptămâni. Dacă după acest termen apare un rezultat pozitiv, proba va fi reanalizată.

Dacă se termină play-off-ul, ce să fac? Se fac trei analize. Dacă sunt trei jucători depistaţi pozitiv, atunci cunoaşteţi ce se întâmplă cu povestea respectivă (n.r - echipa este exclusă din campionat)”, a spus Cristi Balaj pentru DigiSport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20104531/2/balaj.jpg

Universitatea Craiova, prin vocea patronului Mihai Rotaru, a cerut ca aceste controale antidoping să se efectueze cu regularitate, la cel puţin 30% dintre meciurile rămase de jucat din acest sezon, inclusiv cele din play-off.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele