Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

Situaţie incredibilă în cazul testelor antidoping făcute după meciul FCSB – Craiova. Balaj: “Dacă se termină play-off-ul, ce să fac?”

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 7 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20104531/1/rps8004.jpg

Universitatea Craiova a cerut teste antidoping la meciul cu FCSB, scor 0-0, în etapa a 29-a din Liga 1. Agenţia Naţională Antidoping a efectuat şase teste, câte trei jucători de la fiecare echipă. Preşedintele ANAD, Cristi Balaj, a anunţat că analizarea probelor va fi întârziată de protocolul COVID-19, iar rezultatele ar putea fi disponibile abia către finalul play-off-ului Ligii 1.

Miron, Olaru şi Moruţan, de la FCSB, respectiv Vătăjelu, Nistor şi Marius Constantin, de la Universitatea Craiova, au fost jucătorii testaţi duminică.

Costul total al testării doping efectuată după meciul FCSB - Craiova se ridică la aproximativ 6.000 de euro, sumă care va fi acoperită de către clubul din Craiova, a anunţat Cristi Balaj.

“WADA a cerut laboratoarelor să păstreze problemele două săptămâni şi să nu se atingă de ele. După aceste două săptămâni se analizează probele, iar la urină durează între două şi trei săptămâni. Dacă după acest termen apare un rezultat pozitiv, proba va fi reanalizată.

Dacă se termină play-off-ul, ce să fac? Se fac trei analize. Dacă sunt trei jucători depistaţi pozitiv, atunci cunoaşteţi ce se întâmplă cu povestea respectivă (n.r - echipa este exclusă din campionat)”, a spus Cristi Balaj pentru DigiSport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20104531/2/balaj.jpg

Universitatea Craiova, prin vocea patronului Mihai Rotaru, a cerut ca aceste controale antidoping să se efectueze cu regularitate, la cel puţin 30% dintre meciurile rămase de jucat din acest sezon, inclusiv cele din play-off.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele