Ultima oră
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua

Situaţie tensionată la Real Madrid! Decizia luată de Florentino Perez după eşecul cu Şahtior

Real Madrid Publicat de Andrei Ionascu pe 22 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19560888/2/perez-zidane-real-madrid.jpg

'El Clasico' vine cum nu se poate mai prost pentru Real Madrid. 'Galacticii' au pierdut neaşteptat cu Cadiz (în LaLiga) şi cu Şahtior Doneţk (în grupele Ligii Campionilor), iar Florentino Perez a cerut redresarea imediată a situaţiei. Preşedintele clubului madrilen a mers în vestiar după eşecul de aseară cu Şahtior, iar antrenorul Zinedine Zidane şi-a asumat răspunderea pentru rezultatele modeste.

Real Madrid - Şahtior, meci transmis în direct de Look Sport, s-a încheiat 2-3. Au înscris: Modric 54', Vinicius 59' / Tete 29', Varane - autogol 33', Solomon 42'.

Din 2005 nu mai primise Real Madrid trei goluri în prima repriză a unui meci din Liga Campionilor. Totodată, madrilenii n-au mai încasat trei goluri acasă în Liga Campionilor din 2000.

La finalul partidei de la Madrid, Florentino Perez a decis să meargă la vestiar, potrivit Marca. Preşedintele 'galacticilor' a avut o discuţie de câteva minute cu jucătorii şi cu antrenorul Zinedine Zidane.

 Jucătorii au fost tăcuţi, dar Zidane şi-a asumat vina pentru jocul slab al echipei şi a promis că rezultatele se vor îmbunătăţi.

Presa spaniolă scrie că există tensiuni între antrenorul francez şi mai mulţi jucători de la Real Madrid. Florentino Perez a împărţit vina între fotbalişti şi Zidane.

Pentru Real Madrid urmează derby-ul cu Barcelona. ‘El Clasico’ e sâmbătă, de la ora 17:00, pe Camp Nou, în direct la LOOK SPORT +.

În sezonul trecut, Real Madrid a fost neînvinsă în derby-ul cu Barcelona (0-0 pe 'Camp Nou' şi 2-0 pe 'Bernabeu').

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele