Ultima oră
VIDEO | Chelsea - FC Porto, de la ora 22:00, pe Look Sport. Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele VIDEO | Chelsea - FC Porto, de la ora 22:00, pe Look Sport. Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"
Plecarea lui Mulţescu, programată? Un antrenor străin şi-a dat acordul pentru venirea la Dinamo. Durata contractuală: un an şi jumătate Plecarea lui Mulţescu, programată? Un antrenor străin şi-a dat acordul pentru venirea la Dinamo. Durata contractuală: un an şi jumătate
ULTIMA ORĂ | Mulţescu pleacă de la Dinamo, după eşecul cu Astra din semifinalele Cupei. "Mă opresc aici. Lipseşte scânteia" ULTIMA ORĂ | Mulţescu pleacă de la Dinamo, după eşecul cu Astra din semifinalele Cupei. "Mă opresc aici. Lipseşte scânteia"
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, de la ora 22:00, pe Look Sport+ şi Look 4K. Francezii au avantaj minim după meciul din tur. Echipele de start VIDEO | PSG - Bayern Munchen, de la ora 22:00, pe Look Sport+ şi Look 4K. Francezii au avantaj minim după meciul din tur. Echipele de start
VIDEO | Dinamo, înfrângere nemeritată cu Astra în turul semifinalelor Cupei României. ”Câinii” au jucat în sfârşit fotbal, dar au pierdut cu 1-0  VIDEO | Dinamo, înfrângere nemeritată cu Astra în turul semifinalelor Cupei României. ”Câinii” au jucat în sfârşit fotbal, dar au pierdut cu 1-0

Soarta Jocurilor Olimpice de la Tokyo atârnă de un singur lucru! Opinia lui Bill Gates

JO 2020 Publicat pe 27 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/19932805/1/bill-gates-coro-tw.png

Miliardarul Bill Gates, fondatorul Microsoft, a declarat, într-un interviu pentru Kyodo News, că soarta Jocurilor Olimpice de la Tokyo depinde de progresul în ceea ce priveşte vaccinările împotriva coronavirusului.

“Cred că în următoarele luni va trebui să urmărim progresul pe care îl înregistrăm. Însă cred că încă este posibilă competiţia, dacă lucrurile vor merge bine. Dacă lucrurile nu vor merge bine, ar fi neplăcut, dar noi facem tot ce putem pentru ca vaccinurile să fie aprobate şi să ajungă la toată lumea”, a spus Gates.

Jocurile Olimpice şi Jocurile Paralimpice de la Tokyo ar fi trebuit să aibă loc vara trecută, dar au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus.

În Japonia, ţară aflată parţial în stare de urgenţă, mulţi oameni sunt în continuare sceptici în ceea ce priveşte organizarea evenimentului sportiv.

Bill Gates şi soţia sa conduc Fundaţia Bill & Melinda Gates, care a contribuit cu 1,75 miliarde de dolari la cercetări, la dezvoltarea şi distribuirea tratamentelor COVID-19.

mail-share icon Email
viewscnt

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele