Ultima oră
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu
CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc

Şoc în Liga 2! Dorinel Munteanu a fost demis de la CSM Reşiţa

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 29 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19376297/1/mun.jpg

Dorinel Munteanu (51 de ani) nu mai este de azi antrenorul celor de la CSM Reşiţa. Anunţul a fost făcut de club printr-un comunicat de presă.

Fostul internaţional român a preluat echipa în noiembrie anul trecut, de la Leontin Doană.

Formaţia bănăţeană a disputat 2 partide în acest an, ambele câştigate: 4-1 cu cei de la Pandurii şi 1-0 cu Rapid. În clasamentul Ligii 2, CSM a încheiat pe locul 15, poziţie ocupată la momentul în care FRF a decis suspendarea definitivă a actualului sezon.

”Având în vedere faptul că, colaborarea dintre echipa CSM Reşiţa şi antrenorul Munteanu Dorinel a ajuns la scadenţă , conducerea echipei CSM Reşiţa multumeşte acestuia şi întregului staff pentru colaborarea avută în perioada Noiembrie 2019 – Iunie 2020. Le dorim multă baftă în continuare în activităţile lor. De asemenea, aducem la cunoştinţă suporterilor şi susţinătorilor noştri că , având în vedere situaţia actuală de la nivel naţional produsă de pandemia de Covid 19 , clubul nostru va intra într-o perioadă de reorganizare, însă nu ne vom abate de la obiectivele propuse, vom continua cu proiectul privind gazonul şi al unei clasări cât mai bune în Ediţia de Campionat 2020 – 2021 . Nu dorim să promitem mai mult decât putem face, iar suporterii şi susţinătorii noştri vor fi în continuare ţinuţi la curent cu ce se întâmplă nou în Valea Domanului”, a anunţat CSM Reşiţa pe pagină oficială de Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele