Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

Şoc în polo! Una din forţele campionatului nu participă la următorul turneu

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 27 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/19566564/1/stea.jpg

Echipa de polo CSM Oradea a anunţat, marţi, că nu se va prezenta la al doilea turneul al Superligii Naţionale, transmis în exclusivitate de Look, de la Braşov, după ce 12 teste la Covid-19 sunt pozitive. 11 jucători şi un membru al stafului tehnic vor intra în carantină.

Personalul sportiv al echipei (jucători şi colectiv tehnic) a efectuat testul COVID-19 premergător participării la evenimentul programat a se desfăşura între 28 octombrie şi 1 noiembrie. Rezultatele acestui test au parvenit în cursul zilei de marţi. În total, s-au consemnat 12 rezultate pozitive în cadrul echipei, 11 aparţinând jucătorilor, iar unul este al unui component al colectivului tehnic. Invocând protecţia datelor personale nu vom dezvălui numele celor afectaţi”, a anunţat echipa orădeană.

Clubul a precizat că se supune instrucţiunilor DSP, iar cei afectaţi se află sub supraveghere medicală. De asemenea, pregătirile echipei au fost suspendate în perioada următoare.

Al doilea turneu al Superligii Naţionale începe miercuri, la Braşov. După primul turneu, Steaua Bucureşti este lider neînvins, cu 18 puncte, urmată de CSM Oradea, cu 15, şi Dinamo Bucureşti, cu 12 puncte.

Programul transmisiunilor turneului de la Braşov

Joi

  • 11:30 - Dinamo - Sportul Studentesc - Look Sport
  • 17:30 - Steaua - Dinamo - Look Sport

Vineri

  • 13:00 - Rapid- Sportul Studentesc - Look Sport

Sâmbătă

  • 12:00 - Dinamo - Rapid - Look Sport



 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele