Ultima oră
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”

Şoc în Serie A. AS Roma a pierdut la masa verde meciul de sâmbătă. Care este motivul

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 22 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19489097/2/romaaa.jpg

AS Roma a pierdut la masa verde, scor 0-3, meciul cu Verona, disputat, sâmbătă, în deplasare, în prima etapă a campioantului italian Serie A. Pe teren, scorul a fost 0-0.

Judecătorul sportiv din Serie A a aplicat această sancţiune clubului din Roma pentru că l-a folosit pe mijlocaşul Amadou Diawara, deşi acesta nu era inclus pe lista celor 25 de jucători ai echipei, potrivit gazzetta.it.

Jucătorul figura pe lista suplimentară a fotbaliştilor sub 22 de ani, deşi el a împlinit 23 de ani în iulie, şi nu pe cea principală, unde ar fi trebuit să fie.

Roma nu a anunţat încă oficial dacă va face recurs. Dacă va face acest lucru, mizând pe bună credinţă şi pe faptul că nu a avut niciun avantaj din eroare (având mai multe locuri libere în lotul de 25 de jucători), are şapte zile la dispoziţie pentru a trimite dosarul judecătorului sportiv.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele