Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Şocant! Un fotbalist s-a sinucis pentru că a fost dat afară de la Manchester City

Manchester City Publicat de Răzvan Cîrceag pe 14 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/20466797/1/winston.png

Jeremy Wisten s-a sinucis la doar 18 ani, pe 24 octombrie 2020. Ancheta din cazul morţii sale s-a încheiat, iar verdictul este că decizia de a-şi pune capăt zilelor a venit din cauza plecării de la Manchester City. 

„Cetăţenii” l-au lăsat liber de contract pe Wisten, nemaivrând să-i propună o nouă înţelegere, din cauza unei accidentări grave pe care acesta a suferit-o la genunchi.  

Tânărul se afla în academia celor de la City de la 13 ani, iar după o accidentare care l-a scos de pe teren timp de 5 luni, a rămas cu dureri de nesuportat.

După ce a plecat de pe Etihad Stadium, Wisten a dat probe de joc la alte două echipe, fără succes însă.  

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele