Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Solskjaer, după acuzaţiile legate de deciziile VAR favorabile celor de la United. ”Nu vreau să semăn cu un anume manager vorbind despre aceste lucruri”

Manchester United Publicat de Daian Cutu pe 18 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/19425011/1/solskjaer.jpg

Manchester United şi Chelsea se întâlnesc în semifinalele Cupei Angliei. Înainte de meci, Frank Lampard a lansat un atac la adresa ”diavolilor”, prin care îi acuză că au avut mai multe arbitraje favorabile, prin decizii VAR controversate.

Replica a venit la scurt timp, chiar prin antrenorul Ole Gunnar Solskjaer, care a declarat că echipa sa mai degraba este dezavantajată, decât ajutată de acest sistem.

”Am auzit că unii vorbesc de noroc, că noi am fost mai norocoşi. Dacă ne uităm la decizii - şi nu vreau să semăn cu un anume manager vorbind despre aceste lucruri, dar dacă este offside, este offside, este clar. Să vorbim de noroc. Penalty-ul pe care l-am primit şi apoi a fost anulat cu Tottenham, am fi putut avea două puncte atunci.

Să vorbim despre roşul pe care ar fi trebuit să-l primească Oriol Romeu împotriva noastră, după ce aproape l-a accidentat grav pe Greenwood. Poate acest lucru ne-ar fi ajutat. Să vorbim şi de Mark Noble care ar fi trebuit să fie eliminat împotriva noastră”, consideră norvegianul.

mail-share icon Email
viewscnt