Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

Sora Yuliyei Dumanska a schimbat echipa. Cu cine a semnat

Handbal Publicat pe 3 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19380787/1/marina-dumanska.jpg

Marina Dumanska, sora Yuliyei Dumanska, portarul naţionalei României, a semnat cu ”U” Cluj. Ea are 20 de ani şi evoluează pe acelaşi post. Anterior, a jucat în liga secundă la CSM Târgu Jiu, dar acum a făcut un pas important în cariera ei şi speră să se apropie de performanţele Yuliyei, care a devenit una dintre cele mai bune handbaliste ale României la ora actuală.

Transferul a fost anunţat de clubul din Ardeal, care a emis un comunicat de presă.

Marina Dumanska, sora mai mică a Iuliei Dumanska, cea care a apărat cu mândrie poarta naţionalei României este noul portar al echipei noastre! A avut evoluţii încântătoare pentru CSM Târgu Jiu, dând dovadă de mult curaj şi împotriva echipelor de pe prima scenă a handbalului românesc. Marina a plecat din Ucraina la vârsta de 14 ani pentru a-şi urma visul, acela ca într-o bună zi să ajungă o handbalistă de succes. Acum, visul ei este să o depăşească pe sora ei mai mare”, se arată în comunicatul emis de ”U” Cluj.

Anunţul vine la numai câteva zile după ce Yuliya Dumanska a părăsit Liga Florilor şi a semnat cu RK Podravka Vegeta (Croaţia). Chiar ea a anunţat mutarea, spuând că este gata să înceapă un nou capitol în carieră, după experienţa de câteva sezoane la Râmnicu Vâlcea.

Un mare mulţumesc colegelor mele, staff-ului şi în special fanilor noştri pentru susţinerea necondiţionată. Îmi pare rău pentru că această situaţie neplăcută generată de COVID-19 a făcut ca noi să nu putem avea o altfel de despărţire. Vă doresc multă sănătate şi numai bine! Ne vom revedea curând”, a fost mesajul ei pe site-urile de socializare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele