Ultima oră
Paula Badosa, prima jucătoare depistată cu Covid la Australian Open. Acesta a făcut anunţul din carantina impusă de oficiali Paula Badosa, prima jucătoare depistată cu Covid la Australian Open. Acesta a făcut anunţul din carantina impusă de oficiali
ULTIMA ORĂ | Dorin Şerdean, înlăturat de la Dinamo! Care este motivul invocat de club ULTIMA ORĂ | Dorin Şerdean, înlăturat de la Dinamo! Care este motivul invocat de club
AC Milan a scăpat de toate cazurile pozitive de Covid din rândul jucătorilor AC Milan a scăpat de toate cazurile pozitive de Covid din rândul jucătorilor
Un fost jucător îndrăgit de fanii FCSB mărturiseşte: ”Eu eram afectat pentru că mă aşteptam să găsesc un aliat în patron!” Un fost jucător îndrăgit de fanii FCSB mărturiseşte: ”Eu eram afectat pentru că mă aşteptam să găsesc un aliat în patron!”
Nu e o glumă! Dennis Man a intrat în vizorul celor de la FC Barcelona. ”Ar fi o soluţie în condiţiile crizei economice provocate de pandemie” Nu e o glumă! Dennis Man a intrat în vizorul celor de la FC Barcelona. ”Ar fi o soluţie în condiţiile crizei economice provocate de pandemie”
Bogdan Mitrea şi-a prelungit contractul cu Sepsi Bogdan Mitrea şi-a prelungit contractul cu Sepsi

Sorana Cîrstea anunţă că se va vaccina în cel mai scurt timp. ”Probabil ni se va cere oricum, însă nu am nicio problemă cu asta”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19884493/1/sorana.jpg

După Simona Halep, Sorana Cîrstea este a doua jucătoare din România care a anunţat categoric că se va vaccina. Anunţul a fost făcut pe aeroport, acolo unde va zbura spre Melbourne, pentru a participa la următorul turneu.

Sorana a început cu stângul anul, fiind nevoită să se retragă din cauza unei accidentări abdominale, din cadrul turneului de la Abu Dhabi.

”Da, clar, mă voi vaccina. Decât să mai am un an ca 2020, prefer să mă vaccinez de cinci ori. Probabil ni se va cere oricum, însă nu am nicio problemă cu asta. Când îmi va veni rândul, voi face vaccinul liniştită.

Cred că trebuie să mai aştept, va mai dura puţin. Momentan am înţeles că mai întâi se vaccinează persoanele esenţiale, medici şi cei din linia întâi. Noi trebuie să ne aşteptăm rândul”,
a declarat sportiva, la plecarea spre Australia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele