Ultima oră
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor” VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei

Sorin Cârţu, o nouă replică acidă pentru MM Stoica: "Nu are cum să analizeze bine pentru că se uită dintr-o cutie de carton"

Superliga Publicat pe 24 nov 2021
mail-share icon Email
Sorin Cârţu i-a oferit, miercuri, o nouă replică dură lui Mihai Stoica în conflictul legat de meciul FCSB - FC Botoşani 3-1.
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20479151/1/vlcsnap-2019-03-12-17h47m37s9.png


După ce preşedintele Craiovei a declarat că nu s-a uitat la meci pentru că intuia victoria gazdelor, managerul general de la FCSB i-a răspuns public, iar Cârţu vine acum cu un nou răspuns, unul în care face referire la o declaraţie din trecut a lui MM, care a spus public că preferă să stea într-o cutie de carton decât să mai lucreze cu Gigi Becali:
 
"Păi, pe mine mă interesează ce spune Stoica? Aş avea o problemă dacă analizele le-am face amândoi la fel. Înseamnă că am eu o problemă, dacă avem aceeaşi viziune la fotbal. Eu n-o să încerc să pun zoaie pe mine aşa cum face el. Nu sunt obligat să mă uit la aceste partide. Dacă 22 de partide s-au terminat toate în acelaşi mod, de ce trebuia să mă uit la a 23-a?
 
E o chestie şi de intuiţie, şi de experienţă. Păi, la sutele de meciuri pe care le-am antrenat, trebuie să mă uit mult la un meci? Eu n-am făcut niciun fel de interpretare. N-am spus nici de una, nici de alta. Doar am spus că nu mă uit la partidele FCSB cu Botoşani. Interpretările sunt făcute de el, care probabil că are ceva pe căciulă, vreo muscă.
 
Plus că, dacă aş fi rău, cum e el în declaraţii, aş putea să spun că el n-are cum să-i analizeze bine pe ai lui, pentru că se uită dintr-o cutie de carton. În rest, să fie sănătos. 
 
La statistici, are dreptate, pentru că nu pot să le contrazic. Nu mă interesează să fac statistici, pentru că eu văd o partidă de fotbal dintr-un alt unghi, din partea aia a specialistului care l-a jucat, care l-a antrenat", a spus Cârţu, pentru Fanatik.
 
"Eu ştiam că Sorin Cârţu nu se uită la meciuri, se ducea la mall. Îi spun atât: să verifice statisticile. Din 22 de jocuri cu Botoşani am câştigat 16, iar din 25 de meciuri în compania echipei lui am câştigat 18. Cam pe acolo. Sunt echipe care au complexe faţă de altele. Cum avem noi cu CFR. În ultimii ani, înainte îi băteam de-i zăpăceam", a fost declaraţia prin care MM i-a răspuns lui Sorinaccio, după FCSB - FC Botoşani.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele