SOȚIA LUI MICHAEL SCHUMACHER RUPE TĂCEREA! CE SPUNE DESPRE STAREA CELEBRULUI PILOT DE FORMULA 1 - LOOKSPORT
Skip to content
Formula 1 Noutăți

SOȚIA LUI MICHAEL SCHUMACHER RUPE TĂCEREA! CE SPUNE DESPRE STAREA CELEBRULUI PILOT DE FORMULA 1

Corinna Schumacher îi îndeamnă pe fanii fostului multimplu campion mondial de Formula 1 să nu-și piardă speranța. Soția lui Michael Schumacher a rupt tăcerea în contextul în care fanii acestuia se pregătesc să lanseze pagina online „KeepFightingMichael”, pe o reţea de socializare, Corinna le-a transmis un mesaj de încurajare, care lasă să se înțeleagă că starea de sănătate a soțului ei se îmbunătățește pe zi ce trece.

„Lucrurile măreţe încep cu paşi mici. Mai multe particule mici pot forma un mozaic imens. Împreună sunteţi mai puternici, exact la fel cum forţele combinate ale mişcării KeepFighting le dau curaj celorlalţi”, a transmis soția lui Schumacher, potrivit express.co.uk.

De regulă, Corrina Schumacher a evitat să vorbească despre starea soțului ei, după ce acesta a suferit un grav accident în Alpii francezi, pe 29 decembrie 2013. De atunci, soția lui Michael Schumacher a ieșit foarte rar în public și și-a motivat rezerva afirmând că este dorinţa soţului ei ca starea lui de sănătate să rămână ascunsă de ochii publicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine