Ultima oră
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia

Şovre i-a cerut autograf şi lui Messi. Reacţia argentinianului l-a uimit pe arbitrul român

Champions League Publicat pe 8 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20106040/1/messi-1.jpg

Mai toată lumea a dat în Octavian Şovre după ce i-a cerut autograf lui Erling Haaland, fără să gândească vreun moment că un om de 47 de ani, cu zeci de ani de experienţă în fotbal, ar face o astfel de ”greşeală”, doar pentru o plăcere personală. Cei care l-au atacat nu-şi recunosc vina, dar încearcă să lase, în final, o impresie bună, după ce au aflat că asistentul a făcut gestul pentru o cauză pentru care merită respectul tuturor.

Recent, Octavian Şovre, călcat în picioare fără motiv, înainte ca ”specialiştii” să afle şi motivul din spatele intenţiei sale, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul lui Mircea Lucescu (care la finalul unui meci Dinamo Kiev – Barcelona l-a oprit pe Messi), a povestit că momentul cu Haaland s-a repetat chiar şi cu Messi.

Argentinianul a fost amabil şi i-a semnat lui Şovre nu mai puţin de nouă cartonaşe, pentru copiii de la S.O.S. Autism Bihor.

”(...)N-aş putea să vă spun o cifră exactă, dar estimez că am obţinut aproximativ 250 de astfel de autografe. Şi nu vorbim doar despre autografe ale marilor fotbalişti. Spre exemplu, la Jocurile Olimpice am intrat în contact cu sportivii de top de la celelalte ramuri sportive. Şi de acolo am multe iscălituri. Toate aceste autografe au mers la licitaţiile despre care vă vorbeam şi au fost cumpărate, iar cu banii au fost ajutaţi cei suferinzi.

O situaţie aparte este cea a lui Lionel Messi. Cu el am dialogat mai mult pe această temă. M-a ascultat şi, atunci când a aflat despre ce este vorba, mi-a semnat 9 cartonaşe, nu unul! Vă daţi seama că nu i-aş fi cerut aşa ceva, dar el a fost impresionat atunci când i-am spus despre oamenii care vor beneficia de pe urma acestor semnături”, a spus Şovre pentru PlaySport.

Arbitrul asistent Octavian Şovre i-a cerut un autograf atacantului norvegian Erling Haaland, după meciul pierdut de Borussia Dortmund, scor 1-2, cu Manchester City, în turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. După ce a fost pus la zid în presa internaţională, gestul lui Şovre a fost explicat de către preşedintele Asociaţiei S.O.S Autism Bihor, care a precizat că este vorba despre un demers umanitar, de strângere de fonduri.

La finalul meciului Manchester City - Dortmund, pe tunelul de la vestiare, Octavian Şovre, membru în brigada condusă de către Ovidiu Haţegan, este văzut cum îi cere un autograf lui Haaland.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri