Ultima oră
VIDEO | Academica Clinceni - FC Botoşani 0-0, live pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Academica Clinceni - FC Botoşani 0-0, live pe Look Sport. Echipele de start
U Craiova vrea să dispute cu spectatori meciul cu CFR Cluj. Anunţul lui Sorin Cârţu U Craiova vrea să dispute cu spectatori meciul cu CFR Cluj. Anunţul lui Sorin Cârţu
Mihai Popescu, pregătit de duelurile cu Ianis Hagi din Scoţia: ”Să sperăm că ne vom întâlni” Mihai Popescu, pregătit de duelurile cu Ianis Hagi din Scoţia: ”Să sperăm că ne vom întâlni”
Primul jucător care pleacă din Gruia: Golofca, vândut de CFR la Sepsi! Primul jucător care pleacă din Gruia: Golofca, vândut de CFR la Sepsi!
"Va fi o revoluţie forţată!". Ce scriu italienii despre viitorul lui Man şi Mihăilă "Va fi o revoluţie forţată!". Ce scriu italienii despre viitorul lui Man şi Mihăilă
Trei reveniri de senzaţie la naţionala României şi cinci nume grele lipsă! Stranierii convocaţi de Mirel Rădoi Trei reveniri de senzaţie la naţionala României şi cinci nume grele lipsă! Stranierii convocaţi de Mirel Rădoi

Şovre i-a cerut autograf şi lui Messi. Reacţia argentinianului l-a uimit pe arbitrul român

Champions League Publicat pe 8 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20106040/1/messi-1.jpg

Mai toată lumea a dat în Octavian Şovre după ce i-a cerut autograf lui Erling Haaland, fără să gândească vreun moment că un om de 47 de ani, cu zeci de ani de experienţă în fotbal, ar face o astfel de ”greşeală”, doar pentru o plăcere personală. Cei care l-au atacat nu-şi recunosc vina, dar încearcă să lase, în final, o impresie bună, după ce au aflat că asistentul a făcut gestul pentru o cauză pentru care merită respectul tuturor.

Recent, Octavian Şovre, călcat în picioare fără motiv, înainte ca ”specialiştii” să afle şi motivul din spatele intenţiei sale, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul lui Mircea Lucescu (care la finalul unui meci Dinamo Kiev – Barcelona l-a oprit pe Messi), a povestit că momentul cu Haaland s-a repetat chiar şi cu Messi.

Argentinianul a fost amabil şi i-a semnat lui Şovre nu mai puţin de nouă cartonaşe, pentru copiii de la S.O.S. Autism Bihor.

”(...)N-aş putea să vă spun o cifră exactă, dar estimez că am obţinut aproximativ 250 de astfel de autografe. Şi nu vorbim doar despre autografe ale marilor fotbalişti. Spre exemplu, la Jocurile Olimpice am intrat în contact cu sportivii de top de la celelalte ramuri sportive. Şi de acolo am multe iscălituri. Toate aceste autografe au mers la licitaţiile despre care vă vorbeam şi au fost cumpărate, iar cu banii au fost ajutaţi cei suferinzi.

O situaţie aparte este cea a lui Lionel Messi. Cu el am dialogat mai mult pe această temă. M-a ascultat şi, atunci când a aflat despre ce este vorba, mi-a semnat 9 cartonaşe, nu unul! Vă daţi seama că nu i-aş fi cerut aşa ceva, dar el a fost impresionat atunci când i-am spus despre oamenii care vor beneficia de pe urma acestor semnături”, a spus Şovre pentru PlaySport.

Arbitrul asistent Octavian Şovre i-a cerut un autograf atacantului norvegian Erling Haaland, după meciul pierdut de Borussia Dortmund, scor 1-2, cu Manchester City, în turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. După ce a fost pus la zid în presa internaţională, gestul lui Şovre a fost explicat de către preşedintele Asociaţiei S.O.S Autism Bihor, care a precizat că este vorba despre un demers umanitar, de strângere de fonduri.

La finalul meciului Manchester City - Dortmund, pe tunelul de la vestiare, Octavian Şovre, membru în brigada condusă de către Ovidiu Haţegan, este văzut cum îi cere un autograf lui Haaland.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt