Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

"Spaniolii ştiu ce îmi doresc eu la Dinamo!" Cosmin Contra, prima reacţie privind revenirea în Ştefan cel Mare

Dinamo Publicat pe 14 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19451175/1/contra-melero.jpg

Dinamo a fost preluată de investitori spaniloli, iar una din primele schimbări vehiculate e legată de componenţa staff-ului tehnic. Cosmin Contra e favorit să devină din nou antrenor al "câinilor", iar tehnicianul a recunoscut discuţiile cu spaniolii, mai ales că a lucrat în trecut cu Juan Marin Melero (foto, în dreapta), dunul dintre oamenii cu putere de decizie în club după preluare.

Contra spune că a discutat cu spaniolii şi le-a prezentat modul în care vede el viitorul clubului, dar refuză să discute în acest moment despre venirea sa, în condiţiile în care situaţia lui Gigi Mulţescu e incertă.

Contra la Dinamo: 'Vreau să lucrez la un proiect serios"

Totuşi, situaţia s-ar putea schimba rapid, în condiţiile în care investitorii spanioli vor să-i propună tehnicianului de 68 de ani o altă poziţie în club.

Spaniolii ştiu de disponibilitatea mea de a lucra la un proiect serios. Acum o lună a rămas că atunci când iau clubul, să ne punem la masă şi să discutăm. Ştiu ce îmi doresc eu la Dinamo, şi ei vor lucruri pozitive, dar deocamdată nu am avut timp. Vedem, eu sunt deschis la discuţii. O să îi ajut cum pot şi dacă nu voi fi antrenor. Momentan Mulţescu e antrenor, să-l lăsăm să lucreze. A început o treabă, nu pot vorbi acum că vin, că fac...

Spaniolii au idei foarte bune, Cortacero şi Melero vor să impună gândire occidentală, să facă un proiect sănătos, ca în La Liga.

Nu e uşor, chiar dacă au cumpărat clubul. Trebuie să aibă discuţii şi cu DDB, care au ajutat enorm clubul. Până nu vor discuta cu fanii acţionari nu va fi totul lămurit, trebuie consens
”, a spus Contra, citat de Gazeta Sporturilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele