Ultima oră
Juventus - Spal 4-0. „Bătrâna Doamnă”, cu Radu Drăguşin titular, trece la pas în semifinalele Cupei Italiei unde o aşteaptă Inter Juventus - Spal 4-0. „Bătrâna Doamnă”, cu Radu Drăguşin titular, trece la pas în semifinalele Cupei Italiei unde o aşteaptă Inter
Gigi Becali a obţinut un profit colosal de pe urma lui Dennis Man. ”Vă zic eu că dacă nu se întâmpla cu pandemia vorbeam de 500-700 de milioane” Gigi Becali a obţinut un profit colosal de pe urma lui Dennis Man. ”Vă zic eu că dacă nu se întâmpla cu pandemia vorbeam de 500-700 de milioane”
Danemarca - Spania şi Suedia - Franţa sunt semifinalele Campionatului Mondial. Partidele se văd vineri, în direct pe Look Sport Danemarca - Spania şi Suedia - Franţa sunt semifinalele Campionatului Mondial. Partidele se văd vineri, în direct pe Look Sport
EXCLUSIV | Conflictul Zlatan-Lukaku a dus la un dialog amuzant în studioul Fotbal Look. Pe cine pariază George Florescu: "Aş merge pe el" EXCLUSIV | Conflictul Zlatan-Lukaku a dus la un dialog amuzant în studioul Fotbal Look. Pe cine pariază George Florescu: "Aş merge pe el"
EXCLUSIV | Revenirea lui Filip, analizată la Fotbal Look: "E o achiziţie bună, îşi face treaba". Cum vede George Florescu mutarea EXCLUSIV | Revenirea lui Filip, analizată la Fotbal Look: "E o achiziţie bună, îşi face treaba". Cum vede George Florescu mutarea
Jerry Gane, detalii de ultim moment despre spaniolii de la Dinamo. ”Dacă nu era DDB, azi nu mai aveam jucători. Ar fi fost o situaţie delicată” Jerry Gane, detalii de ultim moment despre spaniolii de la Dinamo. ”Dacă nu era DDB, azi nu mai aveam jucători. Ar fi fost o situaţie delicată”

SPECIAL Look Sport | Cadouri inedite pentru marii campioni ai României. Reacţiile care amintesc de magia Crăciunului. VIDEO

Special Publicat de Daian Cutu pe 25 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19806348/2/belu.png

Emisiunea Look Sport LIVE a încheiat anul cu o ediţie specială şi cu o surpriză pentru câţiva dintre marii campioni ai României. Helmuth Duckadam, Marius Lăcătuş, Ilie Năstase şi mulţi alţii au primit globuri personalizate din partea echipei emisiunii.

Cadourile i-au emoţionat pe cei care ne-au produs sau încă ne produc bucurie prin rezultatele lor, care au adus România în lumea bună a sportului.

”Seamănă foarte bine, suntem mândri că lumea se gândeşte la noi, mai ales pe timp de pandemie. Unul îl pastrez, iar altul il dau lui Ţiriac”, a spus foarte amuzant Ilie Năstase, legenda tenisiului.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19806348/4/duc.png


”Vă mulţumesc pentru cadou! Va ocupa un loc special în bradul meu”, a spus Helmuth Duckadam, care a primit cadoul alături de fiica sa.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19806348/5/ducadam-2.png


”Am avut neamurile aproape. De fiecare sărbătoare ne adunam toţi, să împărtăşim povestiri. Bineînţeles masa de Crăciun şi împărţitul de cadouri”, a reiterat Crăciunul copilăriei sale Robert Glinţă, marea speranţă a României la o medalie la înor, la Jocurile Olimpice

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19806348/6/glinta.png


”Mergeam cu colinda prin blocuri, ne strângeam cu gaşca. Am mers 3-4 ierni, era bucuria aceia că primeam o ciocolată. Era o bucurie minunată”, a spus scrimera Simona Gherman.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele