Ultima oră
Evenimentul anului din UFC e LIVE pe Look Sport 3 Motors & Fights! UFC 254: Khabib Nurmagomedov vs Justin Gaethje, astăzi, de la 21:00 Evenimentul anului din UFC e LIVE pe Look Sport 3 Motors & Fights! UFC 254: Khabib Nurmagomedov vs Justin Gaethje, astăzi, de la 21:00
Barcelona - Real Madrid, live pe Look Sport+ şi Look 4K, sâmbătă, de la 17.00. Un nou episod din El Clasico, confruntarea titanilor din fotbalul spaniol Barcelona - Real Madrid, live pe Look Sport+ şi Look 4K, sâmbătă, de la 17.00. Un nou episod din El Clasico, confruntarea titanilor din fotbalul spaniol
EXCLUSIV | Echipa din Casa Liga 1 lăudată pentru politica sa de transferuri: ”Au reţeta câştigătoare!” EXCLUSIV | Echipa din Casa Liga 1 lăudată pentru politica sa de transferuri: ”Au reţeta câştigătoare!”
Coronavirusul continuă să lovească în SCM Râmnicu Vâlcea! Partida cu Borussia Dortmund a fost amânată Coronavirusul continuă să lovească în SCM Râmnicu Vâlcea! Partida cu Borussia Dortmund a fost amânată
VIDEO EUROGOL înscris de Vlad Chiricheş pentru Sassuolo! Căpitanul României l-a lăsat fără replică pe Salvatore Sirigu VIDEO EUROGOL înscris de Vlad Chiricheş pentru Sassuolo! Căpitanul României l-a lăsat fără replică pe Salvatore Sirigu
VIDEO | Bergodi nu-şi explică eşecul cu Clinceni. Italianul nu a văzut sincope în jocul Craiovei: ”Ce am făcut pe teren nu mi-a displăcut” VIDEO | Bergodi nu-şi explică eşecul cu Clinceni. Italianul nu a văzut sincope în jocul Craiovei: ”Ce am făcut pe teren nu mi-a displăcut”

Special LOOK SPORT LIVE | El e Matei, membrul familiei Lucescu care ales să nu facă fotbal! Totul despre afacerea fiului lui Răzvan Lucescu

Emisiuni Publicat pe 15 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/19515077/2/matei-mircea-lucescu.jpg

Matei Lucescu şi soţia au relansat brandul de bere "Griviţa".

Este fiul lui Răzvan Lucescu şi nepotul lui Mircea Lucescu, însă nu ales un drum în lumea fotbalului, chiar dacă numele său ar fi deschis cu siguranţă multe uşi. Invitat la Look Sport LIVE, Matei Lucescu a vorbit despre noua sa afacere, prin care şi-a propus să reînvie un brand cunoscut de bere.  Până acum a investit peste un milion de euro şi nu vrea să se oprească aici.

Vezi mai jos un reportaj special realizat de Look Sport.

Matei Lucescu despre afacerea sa

"Toate echipamentele le-am luat noi când am decis să investim în fabrică. Planul nostru a fost să facem o afacere ca afară, fără rabat la calitate.

Am fost implicat în partea sportivă, am fost portar când eram mai mic. Pasiunea pentru bere a început acum patru ani, am fost la primul festival de bere artizanală din Bucureşti. Erai multe arome interesante, de acolo ne-a prins pe mine şi pe soţia mea acest microb al berii artizanale. Am început să lucrăm la proiectul Berea Griviţa, cumva a prins amploare dintr-o chestie mică. A crescut în ceva complet diferit, nici nu ne puteam imagina ce putem realiza.

Suntem mândri de fabrica noastră transparentă, cum îmi place să spunem. Avem un perete de sticlă, oamenii vin la noi şi observă tot procesul. E totul la vedere. Cam acesta a fost parcursul fabricii!

Sunt împreună cu soţia de zece ani, căsătoria a venit natural, avem şi o fetiţă frumoasă.

Mai intru în zona de producţie, în cea administrativă, sunt prezent în fiecare zi la fabrică. Cu totul, suntem nouă persoane.

Toate echipamentele le-am luat noi atunci când am investit în fabrică. Planul a fost un business ca afară. Clădirea am renovat-o complet, am dat şi pereţii jos şi am reconstruit-o cu totul. Echipamentele sunt făcute pe comandă, avem şi toleranţă de 10 centimetri. Întâi am băgat echipamentele, apoi am făcut uşa. Am fost atenţi la detalii. Tot proiectul nu a fost o chestie impulsivă, a fost foarte gândită. Ne-a luat trei ani de zile până am scos prima bere pe poarta fabricii.

Trebuie să ai multă pasiune să intri în domeniul ăsta. Au fost momente cu încercări dificile, când am vrut să renunţăm. Tocmai pasiunea şi perseverenţa ne-au ajutat să mergem mai departe. Oricine poate face orice, nu doar o fabrică de bere, dar trebuie să aibă pasiunea şi perseverenţa şi să fie acolo în fiecare zi. Altfel nu are cum să funcţioneze.

Îmi place berea. Din patru ingrediente, apă, malţ, hamei şi drojdie, putem avea sortimentaţie şi arome de nici nu ne putem imagina. Avem berile clasice, dar producem şi arome ca fructul pasiunii. Mi se pare interesant cum putem, practic, din patru ingrediente să scoatem o plajă atât de mare de arome şi gusturi. Nu m-am săturat de bere, îmi place să încerc lucruri noi. Cam în fiecare seară, după o zi grea de lucru, îmi place să beau o bere.

Fabrica e în Bucureşti, în zona Orhideea, în cartierul Griviţa. Am vrut să păstrăm tradiţiile şi valorile româneşti, iar Griviţa e singurul nume care se potrivea. E vorba despre sufletul nostru.

Investiţia a fost un milion de euro, inclusiv clădire şi echipamente
", a declarat Matei Lucescu la Look Sport LIVE.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele