Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

Spectacolul veteranilor! Meciul Tyson vs. Jones s-a terminat la egalitate, după opt runde: "Poate o mai facem o dată, Roy!"

Box Publicat pe 29 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/19633520/1/a2.jpg


Meciul demonstrativ dintre Mike Tyson (54 de ani) şi Roy Jones Jr. (51 de ani) nu a avut un învingător. Confruntarea din Staples Center, Los Angeles, s-a terminat la egalitate, după nouă runde de spectacol oferite de cei doi veterani.
 
Dacă unul dintre arbitri a văzut o victorie clară a lui Tyson în cele opt runde, 80-76, un al doilea a considerat că meciul a fost egal (76-76), în timp ce al treilea a dat un verdict şi mai evident, doar că în favoarea lui Roy Jones (79-73). Asta a făcut ca mult mediatizata încleştare să se termine la egalitate!
 
9 era cota oferită de casele de pariuri pentru un meci egal între Tyson şi Roy Jones
 
"Cred că am câştigat meciul, dar sunt mulţumit şi cu egalul. De ce-l întrebaţi numai pe el cum se simte, de mine nu vă pasă? Poate o mai facem o dată, Roy!", a spus Tyson, la final, în timp ce adversarul său a transmis că e foarte mulţumit de decizia arbitrilor.
 
Pentru evenimentul din Las Vegas, Tyson va încasa zece milioane de dolari, în timp ce Roy Jones se alege cu doar un milion.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Box

Ultimele articole Toate articolele