Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

Sperăm la o victorie mare! Adi Vasile a prefaţat duelul cu Norvegia. ”Targetul este să dăm tot ce avem mai bun”

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 5 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20494036/1/vasile.jpg

Antrenorul naţionalei de handbal feminin, Adrian Vasile, a declarat după a doua victorie la CM din Spania, că targetul pentru următoarea partidă, cu multipla campioană Norvegia, este ca echipa să intre pe teren şi să dea tot ce are mai bun.

”Prestaţia a fost una corectă în acest moment, cu acest adversar, Kazakhstan. Cu Norvegia, targetul este să intrăm în teren şi să dăm tot ce avem mai bun, e singura dorinţă. Norvegia e campioana europeană, este următorul nostru adversar şi obiectivul nostru este să scoatem toate resursele. Să intrăm în teren şi să fim 100% pregătiţi, să ne concentrăm maxim de la meci la meci”, a spus Adrian Vasile.

Naţionala de handbal feminin a României s-a calificat duminică, la Castello, în faza grupelor principale ale CM din Spania, după ce a obţinut a doua victorie din grupa C preliminară, scor 38-17 (14-9), cu Kazakstan.

În ultimul meci din grupa C, tricolorele vor întâlni Norvegia, marţi, însă indiferent de rezultat cele două echipe sunt calificate în grupele principale, în care vor întâlni echipele calificate din grupa D, din care fac parte Olanda, Suedia, Uzbekistan şi Puerto Rico.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele