Ultima oră
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ

Spezia - Inter 1-1. Liderul din Serie A, ţinut în şah de „micil vulturi”

Serie A Publicat pe 21 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20131393/1/inter.jpg
 
Inter nu a reuşit să obţină decât o remiză pe terenul Speziei, 1-1, deşi a controlat meciul şi a ratat cel puţin cinci sau şase ocazii uriaşe. 
 
Gazdele au deschis scorul după mai puţin de un sfert de oră, la o fază la care Diego Farias a trimis o minge pe mijlocul porţii şi l-a învins pe Handanovic. Din minutul 12 Spezia o conducea pe Inter cu 1-0.
 
După o ocazie semnată de Martinez, „nerazzurrii” au restabilit egalitatea cu 5 minute înainte de finalul primei reprize. Perisic a fost cel care a marcat spectaculos şi a îngheţat tabela la pauză la 1-1.
 
Inter a continuat să atace în repriza secundă, iar Martinez a reuşit să trimită în plasă în minutul 88, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. S-a terminat în cele din urmă 1-1, rezultat care o menţine pe Inter pe primul loc cu 76 de puncte, la 10 lungimi în faţa rivalei din Milano. De cealaltă parte, Spezia are 33 de puncte şi se află pe locul 15.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele