Ultima oră
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa E: Suedia - Polonia şi Slovacia - Spania, de la ora 19:00. Echipele de start 
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa E: Suedia - Polonia şi Slovacia - Spania, de la ora 19:00. Echipele de start
Patricia Ţig, eliminată în optimile de finală ale turneului pe iarbă de la Bad Homburg Patricia Ţig, eliminată în optimile de finală ale turneului pe iarbă de la Bad Homburg
VIDEO | Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 1-0, în primul amical al verii pentru ambele echipe. Ilie Poenaru: "Putem spera la primele locuri" VIDEO | Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 1-0, în primul amical al verii pentru ambele echipe. Ilie Poenaru: "Putem spera la primele locuri"
Alegerea surprinzătoare a lui Miodrag Belodedici dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Unii au râs!” Alegerea surprinzătoare a lui Miodrag Belodedici dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Unii au râs!”
Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă” Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă”
Florin Tănase pleacă de la FCSB doar pentru 4.5 milioane de euro! Anunţul lui Becali Florin Tănase pleacă de la FCSB doar pentru 4.5 milioane de euro! Anunţul lui Becali

Spezia - Inter 1-1. Liderul din Serie A, ţinut în şah de „micil vulturi”

Serie A Publicat pe 21 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20131393/1/inter.jpg
 
Inter nu a reuşit să obţină decât o remiză pe terenul Speziei, 1-1, deşi a controlat meciul şi a ratat cel puţin cinci sau şase ocazii uriaşe. 
 
Gazdele au deschis scorul după mai puţin de un sfert de oră, la o fază la care Diego Farias a trimis o minge pe mijlocul porţii şi l-a învins pe Handanovic. Din minutul 12 Spezia o conducea pe Inter cu 1-0.
 
După o ocazie semnată de Martinez, „nerazzurrii” au restabilit egalitatea cu 5 minute înainte de finalul primei reprize. Perisic a fost cel care a marcat spectaculos şi a îngheţat tabela la pauză la 1-1.
 
Inter a continuat să atace în repriza secundă, iar Martinez a reuşit să trimită în plasă în minutul 88, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. S-a terminat în cele din urmă 1-1, rezultat care o menţine pe Inter pe primul loc cu 76 de puncte, la 10 lungimi în faţa rivalei din Milano. De cealaltă parte, Spezia are 33 de puncte şi se află pe locul 15.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele