Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Sporting Lisabona – Boavista, marţi, de la 22.30. O victorie îi face campioni pe „lei”

Primeira Liga Publicat pe 11 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38115/20175898/1/sporting.jpg
Sporting Lisabona, echipă care l-a lansat în fotbalul mare pe Cristiano Ronaldo şi la care au avut perioade de vis Laszlo Boloni şi Marius Niculae, e gata pentru un nou titlu. O victorie în meciul de marţi echivalează pentru „lei” cu câştigarea campionatului.
 
Înaintea acestui meci, Sporting e lider şi are 79 de puncte, cu 8 mai multe decât următoarea clasată, FC Porto. Benfica, echipă care are 67 de puncte e a treia, dar nu mai are nici măcar şanse matematice la titlu. Pe lângă această etapă, cu numărul 32, în Portugalia mai sunt programate alte două runde până la final.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Primeira Liga

Ultimele articole Toate articolele