Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Stadionul Arcul de Triumf poate fi inaugurat în luna februarie, cu un meci important. Anunţul ministrului Tineretului şi Sportului

Rugby Publicat de Andrei Ionascu pe 5 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/19851632/1/inaugurare-stadion-arcul-de-triumf.jpg

Noul stadion Arcul de Triumf ar putea fi inaugurat pe 7 februarie, cu meciul dintre România şi Belgia în Rugby Europe Championship. Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a declarat că mai trebuie obţinute avizele de funcţionare pentru noua arenă din Capitală.

37 de milioane de euro a costat noul stadion ‘Arcul de Triumf’, care va găzdui antrenamente ale echipelor prezente la Bucureşti pentru EURO 2020, din vara anului 2021. 8.200 de locuri este capacitatea arenei.

Meciul România – Belgia a fost amânat din martie 2020, din cauza pandemiei de coronavirus, şi este foarte important. O victorie le-ar permite ‘Stejarilor’ să evite ultimul loc în competiţie.

“Noi vrem ca acest meci să se joace pe Stadionul Arcul de Triumf, dar nu putem face asta în afara legii. Eu nu pot promite astăzi, când nici nu am preluat stadionul, că meciul se poate juca pe 7 februarie, cu toată bunăvoinţa. Încercăm să ajutăm pe toată lumea, dar în primul rând trebuie să respectăm legea.

Cei de la rugby au pe 7 februarie un meci internaţional şi am trimis şi un răspuns în acest sens. Am spus că în momentul în care vom avea toate avizele pentru a se desfăşura totul în mod corect şi cum trebuie, atunci, fără nicio problemă, îl vom pune la dispoziţie”, a spus Eduard Novak.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/19851632/2/carol.jpg

Preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache, a anunţat că e posibil ca meciul să se dispute la Craiova, dacă varianta Arcul de Triumf va pica.

“Eu mi-aş dori din tot sufletul ca acest meci să-l jucăm pe noul stadion, că de aia l-am făcut. Dar nu cred că vor fi obţinute avizele până la acea dată. Noi trebuie să trimitem către federaţia europeană şi federaţia mondială locul de desfăşurare a partidei”, a spus Petrache pentru Agerpres.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/19851632/3/petrache.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rugby

Ultimele articole Toate articolele