Ultima oră
Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!" Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!"
VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30, pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30, pe Look Sport. Echipele de start
FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei" FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei"
Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios" Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios"
Arbitri din Franţa şi Italia la meciurile de marţi, din Liga Campionilor
Arbitri din Franţa şi Italia la meciurile de marţi, din Liga Campionilor
Bayern Munchen, probleme mari înaintea returului cu PSG. Lewandowski nu a putut fi recuperat, dar bavarezii au alte 11 absenţe Bayern Munchen, probleme mari înaintea returului cu PSG. Lewandowski nu a putut fi recuperat, dar bavarezii au alte 11 absenţe

Stadionul echipei Olympique Lyon, centru de vaccinare în două weekend-uri din aprilie

Ligue 1 Publicat pe 31 mar 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20088550/1/olfr.jpg


Stadionul Groupama al echipei Olympique Lyon va fi centru de vaccinare împotriva coronavirusului în două weekend-uri din luna aprilie, au anunţat autorităţile franceze, potrivit AFP.
  
La arena pusă la dispoziţie de clubul din Ligue 1 vor fi imunizaţi francezii la acest sfârşit de săptămână şi în weekend-ul 17-18 aprilie.
 
Potrivit Agenţiei franceze pentru Sănătate, grupul OL a propus să pună la dispoziţie stadionul Groupama, al cărui proprietar este, şi să se ocupe de întreaga logistică necesară pentru vaccinarea a aproape 14.000 de persoane.
 
Vor participa la operaţiune aproximativ 200 de voluntari, salariaţi al Olympique Lyon şi ai partenerilor clubului, alături de 100 de angajaţi din sistemul medical.
mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele