Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Stadionul ”Ştefan cel Mare” va fi demolat în primăvară! Surpriză uriaşă: unde intenţionează Dinamo să joace meciurile de acasă

Dinamo Publicat pe 25 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20481153/1/dinamo-2021-2.jpg

Dinamo se pregăteşte să plece de pe ”Ştefan cel Mare” la începutul anului următor, pentru că stadionul va fi demolat, după care se va iniţia procesul de construcţie al arenei noi. Informaţiile au fost comunicate de Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, care a anunţat şi unde intenţionează să evolueze ”câinii”.

Vor rămâne în Bucureşti, dar nu pe Arena Naţională vor disputa partidele considerate pe teren propriu. Surpriză, Dinamo va face toate demersurile pentru a putea juca pe ”Arcul de Triumf”, o arenă , practic, blocată pentru meciurile de fotbal şi deschisă doar pentru partidele de rugby.

În primăvară urmează să fie demolat stadionul nostru. Momentan, nu e nimic sigur referitor la arena pe care vom putea evolua. Pot să vă spun că am purtat discuţii pentru Arcul de Triumf, avem documentaţia pregătită.

Aşteptăm ca situaţia juridică a acestui stadion să fie rezolvată pentru a putea fi inclus in circuitul public”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, pentru Radio Dinamo 1948.

Dinamo - FC ”U” Craiova, vineri, ora 20:30, în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay

Meci extrem de interesant din subsolul clasamentului, vineri, de la ora 20:30, în direct pe Look Sport+ şi Prima Play. Dinamo primeşte vizita celor de la FC ”U” Craiova. În tur, oltenii s-a impus cu 1-0, pe atunci fiind încă pregătiţi de Adi Mutu. Unica reuşită a fost semnată de Vieira, care a punctat cu o lovitură de cap.

Dinamoviştii trec printr-o perioadă extrem de grea. Pe lângă problemele cauzate de insolvenţă, rezultatele pe plan sportiv sunt extrem de modeste. ”Câinii” nu au mai câştigat de pe 2 august, când au învins codaşa Academica Clinceni, cu 1-0. Dacă nu se impun nici în faţa Craiovei, atunci ar putea ajunge la 4 luni fără victorie în Casa Liga 1.

Nici la FC ”U” nu e o situaţie strălucită. Nou promovata avea în startul sezonului ambiţii mari, dar lucrurile nu au mers strălucit. Eugen Trică a revenit pe banca tehnică şi are misiunea de a urca în clasament. Oltenii sunt în acest moment pe 14, cu 14 puncte. Un succes cu Dinamo i-ar urca două locuri.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele