Ultima oră
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat

Stanciu, ”prizonierul” Slaviei. Clauza de transfer pentru care poate pleca din Cehia e uriaşă

Stranieri Publicat pe 8 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19414571/2/stanciu.jpg

Nicolae Stanciu a luat primul trofeu important după plecare din România, cu Slavia Praga, dar rămâne de văzut dacă va continua acolo sau nu. Un lucru este cert, cehii îl apreciază foarte mult pe mijlocaşul român şi nu par dispuşi să renunţe pentru o sumă mică la el. Mai mult, încă din momentul în care s-au semnat actele au avut încredere în faptul că Stanciu va avea evoluţii foarte bună.

Din acest motiv, se pare că oficialii Slaviei Praga i-au pus o clauză de reziliere foarte mare. Potrivit prosport.ro, aceasta se ridică la 25 de milioane de euro.

CFR Cluj şi-a manifestat intenţia unui transfer

Şansele ca Nicolae Stanciu să ajungă la CFR Cluj în vară sunt extrem de mici. Mijlocaşul nu se gândeşte deocamdată să revină în România, după cum a anunţat agentul fotbalistului. Are parte de momente bune la Slavia Praga, dar dacă va pleca la un alt club, o va face doar pe o treaptă superioară. Situaţia se complică pentru ardeleni şi prin prisma clauzei de transfer.

Nicolae Stanciu a fost unul dintre personajele principale într-un documentar al cehilor de la Slavia Praga. Mijlocaşul român este prezentat ca un jucător foarte important în angrenajul echipei, lucru susţinut de un antrenor secund. Încă din momentul transferului, Stanciu a avut un randament foarte bun, ajutând la prestaţiile solide ale echipei în acest sezon, în campionat şi Liga Campionilor.

Stanciu a ajuns la Slavia în vara anului trecut, de la Al Ahli, pentru 4 milioane de euro. În actuala stagiune a evoluat în 38 de meciuri, a marcat de 4 ori şi a oferit 12 pase decisive.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele