Ultima oră
Ianis Zicu, încântat de Ianis Hagi: "Cred că e între primii zece din lume la vârsta lui!" Ianis Zicu, încântat de Ianis Hagi: "Cred că e între primii zece din lume la vârsta lui!"
Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur
Jorge Sampaoli a semnat cu Olympique Marseille până în 2023 Jorge Sampaoli a semnat cu Olympique Marseille până în 2023
OGC Nice, echipă antrenată de Adrian Ursea, a învins Rennes, scor 2-1, în Ligue 1
OGC Nice, echipă antrenată de Adrian Ursea, a învins Rennes, scor 2-1, în Ligue 1
VIDEO EXCLUSIV | Transferul lui Măţan în MLS, contestat: "Nu e un mediu bun. Campionatul nu e potrivit" VIDEO EXCLUSIV | Transferul lui Măţan în MLS, contestat: "Nu e un mediu bun. Campionatul nu e potrivit"
EXCLUSIV | Stanciu şi Ianis, analizaţi la Fotbal Look: "Iese mai mult în evidenţă, trec mai multe mingi pe la el" EXCLUSIV | Stanciu şi Ianis, analizaţi la Fotbal Look: "Iese mai mult în evidenţă, trec mai multe mingi pe la el"

Stanciu, rezervă la Slavia Praga, în succesul din Cupa Cehiei

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 19 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19910734/1/stanciu.jpg

Slavia Praga s-a calificat fără probleme în ”optimile” de finală ale Cupei Cehiei, după un succes contra divizionarei secunde Dukla Praga, scor 4-1.

Pentru învingători, Nicolae Stanciu a fost rezervă, dar internaţionalul român nu are motive de îngrijorare, antrenorul alegând o formulă cu jucători care de obicei nu prind prima echipă.

Pentru cei de la Slavia au marcat: Hovorka (17), Lingr (34), Hromanda (42) şi Olaynka (90+3), în timp ce pentru Dukla (locul 9 în a doua ligă) a marcat golul de onoare Fabry (53).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri