Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Stancu şi Maxim au înscris în penultima etapă din Turcia

Stranieri Publicat pe 12 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20179940/1/bs.jpg


Fotbaliştii Bogdan Stancu (Genclerbirligi) şi Alexandru Maxim (Gaziantep FK) au înscris în partidele disputate, marţi, în etapa 41, penultima a campionatului Turciei.
 
La meciul Genclerbirligi – Goztepe, scor 5-3, Stancu a marcat două goluri, în minutele 56 şi 82. Celelalte goluri ale învingătorilor au fost înscrise de Angelo ‘44, Ayite ‘49 şi Mert ‘70. Pentru oaspeţi au marcat Ideye ’12, Kayan ’30 şi Şimşek ’50.
 
Bogdan Stancu a intrat pe teren în minutul 46.
 
La partida Gaziantep FK – Rizespor, scor 4-5, Maxim a înscris în minutul 47. Oaspeţii au condus cu 3-0. Au mai marcat Demir ‘49, ’86 şi Djilobodji ’89 pentru gazde, respectiv Torun ‘7, Koybaşi ’32, Soderlund ‘45+2, Sabo ’60 (penalti) şi Samu ’79 pentru oaspeţi.
 
Maxim, care a jucat până în minutul 71, a primit un cartonaş galben în minutul 28.
 
Cu o etapă înainte de finalul sezonului, Genclerbirligi ocupă penultima poziţie în clasament, cu 38 de puncte, şi speră să se salveze de la retrogradare în ultima etapă. Gaziantep FK este pe locul 9, cu 55 de puncte.
 
În fruntea clasamentului este egalitate de puncte între ocupantele primelor două poziţii, Beşiktaş şi Galatasaray – 81. A treia clasată, Fenerbahce, are 79 de puncte.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele