Ultima oră
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie

Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 17 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20557431/1/u-bt.jpg

Campioana României la baschet masculin, ”U” BT Cluj va debuta abia în luna februarie în Top 16, grupa K a Basketball Champions League. Adversara din prima etapă, din 25 ianuarie, nu va fi desemnată la timp pentru meciul cu U BT Cluj, din cauza Covid-19, în faza play-in a competiţiei.

”U” Banca Transilvania trebuia să înceapă faza TOP 16 din Basketball Champions League în 25 ianuarie, însă nu va fi posibil pentru că adversara nu va fi stabilită la timp în confruntările ”cel mai bun din trei partide”, între Hapoel Ierusalim şi Prometey.

Hapoel Ierusalim a câştigat prima partidă cu scorul de 95-70, dar înaintea celul de-al doilea meci, israelienii au anunţat că nu se pot prezenta, deoarece lotul lor este afectat de infectările cu COVID-19. În consecinţă, întâlnirea dintre cele două se va desfăşura abia în 25 ianuarie, la data partidei din prima etapă a grupei K.

Dacă Hapoel se va impune din nou, atunci va ajunge în grupa K, unde s-a mai calificat Unicaja Malaga. Totodată, în grupă va fi prezentă învingătoarea seriei dintre Igokea Aleksandrovac şi Oostende. În prima dispută, trupa din Bosnia şi Herţegovina s-a impus cu 87-75.

Astfel, U BT Cluj ar urma să joace primul meci din Top 16 abia în 2 februarie, odată cu deplasarea pe terenul celor de la Unicaja Malaga.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele