Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Starurile schiului alpin Aleksander Aamodt Kilde şi Mikaela Shiffrin şi-au anunţat logodna

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 5 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21549203/1/shiffrin.png

Norvegianul Aleksander Aamodt Kilde şi americanca Mikaela Shiffrin, staruri ale schiului alpin, şi-au anunţat logodna. În plus, cei doi au anunţat revenirea scandinavului după căzătura gravă suferită în ianuarie, relatează AFP.

Cuplul, oficial împreună din 2021, a postat noaptea trecută pe Instagram fotografii cu  momentul emoţionant.

Norvegianul în vârstă de 31 de ani spune că a luat decizia în spital, unde se recupera în urma unei luxaţii la umăr şi a unei laceraţii profunde la gamba dreaptă, provocate de căzătura spectaculoasă din timpul coborârii de la Wengen (Elveţia) din 13 ianuarie.

"Au fost multe suişuri şi coborâşuri, asta este clar, dar unul dintre punctele culminante a fost apropierea de familia mea şi, în special, de Mikaela", a declarat el într-o emisiune care urmează să fie difuzată vineri pe canalul norvegian NRK. "În timpul şederii mele în spitalul din Innsbruck (Austria), mi-am spus că a sosit momentul. Am dat un telefon şi am comandat un inel. Aşa că m-am logodit", a adăugat el.

Mikaela Shiffrin, în vârstă de 29 de ani, a suferit şi ea o căzătură la sfârşitul lunii ianuarie, în Italia, care a ţinut-o departe de circuit timp de o lună şi jumătate, dar a revenit triumfătoare luna trecută, la Saalbach (Austria).

Kilde, care a declarat în februarie că nu era sigur că va putea concura din nou, a precizat că intenţionează să revină. "Am de gând să mă întorc. Simt că este posibil, că este realist", a spus el, potrivit NRK. "Am 31 de ani şi aceasta este cea mai bună vârstă, într-un fel. Pot continua până la 40 de ani, dar trebuie să strălucesc acum. Aşa că trebuie să mă întorc şi să încerc din nou.".

Kilde a câştigat clasamentul general al Cupei Mondiale în 2019-2020, precum şi două globuri la coborâre şi alte două la Super G.

De cinci ori câştigătoare a marelui glob şi dublă campioană olimpică, Shiffrin are în palmares 97 de victorii în Cupa Mondială, dintre care 60 la slalom, disciplina sa preferată, în care a câştigat opt globuri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele